Kalbim Sağdaymış😱
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      trueliving
      Arkadaşlarım bugün bir şey öğrendim, şaka gibi bu aralar kalp çarpıntım ve nefes darlığı çekiyordum sürekli ders çalışırken esneyerek nefes alma ihtiyacı duyuyordum. Dedim bu böyle olmayacak doktora gittim tüm tetikler yapıldı, akciğer filmim çekild, hatta bana balon bile üflettiler her şey tertemiz çıktı. En son kalp ultrasyonu istediler , kadın bir türlü kalbimimi göremiyor hatta alla alla çok zayıfsın ondan mı acaba filan kendi kendine konusuyor sonra ortaya çıkıyor ki kalbim sağdaymış ❤ bir de kadın diyor ki ameliyat yapmamız lazım o da çok riskli allahım o an neler yaşadım bir ben bilirim. Tabii öyle bir şey yok nadirde olsa bazı insanlarda bu durun gözükebiliyormuş hatta organların yeri bile değişkenlik gösteriyormuş.. uzaylı mıyım acaba👽 Sizin de başınıza böyle garip olaylar geldi mi ?
        fuzbing
        Bazı doktor arkadaşlarım da bana 'beyin bulamadık nakil yapmamız gerek hahahaha' şakasını yapmıştı. kalp bendede sağda galiba ama çarpıntım oradan oluyor benimde.
          sairsel
          Sonuçta bir tane kalbin var, ben kalpsiz yaşayan insanlar tanıyorum.
            patronicee
            Seversin, değer verirsin, özlersin, istersin. Ama önüne kocaman bir ihanet menüsü verirler. Ana menü altın vuruşu yapmıştır ama yanında bir çok can alıcı aperatif. Acır, acır çok acır. Hah işte o acıyan yer kalbinin yönü. Ultrasona pekte gerek yok aslında. Geçmiş olsun bu arada.
              wanderlust_r
              Geçmiş olsun bal
                bright-wizard
                Nadir bulunan türdensin)
                  marvelhulk
                  nasıl sağda ya , ohaa açok şanslısın o zaman farklısın
                    gizemino
                    Bunu boşuna okudum gibi geldi kolpalar kolpasi
                      rafadanlop
                      Benim de böyle olduğunu söyledikleri bi arkadaşım vardı adama da gidip hiç sormadım çünkü inanmıyordum ama şu an acaba mı dedim açıkcası. Bu ölene kadar aklımda bi soru işareti olarak kalacak asla sormayacağım galiba. :D
                        kablolu_kulaklik
                        bununla ilgili tıbbı bir terim vardı. hatta adamın biri doktorlar uğraşmasın diye bu terimi göğsüne dövme olarak yaptırmıştı
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.