Kadir Şeker'in Kurtardığı Kadının Eroinle Yakalanması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      furkanbozkurt
      Konya'da Kadir Şeker'in hayatını kurtardığı ve daha sonra Kadir'den şikayetçi olan Ayşe Dırla, polisin eroin baskınında bir araçta kendisinden 9 yaş küçük bir erkek ve yanlarında eroinle yakalanmış. Bir de birlikte yakalandığı adamla imam nikahı felan kıymış. Detayları okudukça olay iyice ilginçleşti. Fıkra gibi olay hakkaten. Ama üzücü...
        hakan23cm
        Bu hikayede yanan kadir oldu.... Ama kimse suçsuz değil.....
          dr.rock
          Kadir’in bilerek isteyerek bu suçu işlediğine kimse inanmıyor. Bu haber şunu gösteriyor, o adam şiddet uygulama potansiyeli olan bir camiadan ve kadının şahitliği sakat Kadir suçu kadar cezasını çekip çıkmalıdır Adalet bunu görmelidir Doğru cezalandırılmamalı
            eski_bi_tanidik
            Kimler için kimler yanıyo hiç değmezmiş
              amakafamiznasiguzel1
              kadire üzüldüm :/
                buse01
                Yazık ya oysaki şeker gibi adam...
                  mrlawyerkk
                  Doğru bir kıstas değil. Kadın uyuşturucu taciri ya da bağımlı diye kurtarılmayı haketmiyor ya da ölsün düşüncesi yanlış. Diğer taraftan Kadir'e yapılan adaletsizlik tartışılamaz bir durumda zaten.
                    bisidiyicem
                    isterse tertemiz birisi olsun. . bir kaç olay geldi başıma, birde bu adamın yaşadıkları sonrasında kadına şiddete eğer karışırsam adam değilim. iki tanede gidip ben geçiricem kadına. kusura bakmasın kimse sen ne karışıyorsun lafını kaç kere duydum kadın milletinden.
                      okadin
                      Çok yazık oldu çok. Evet birini öldürmüş olabilir ama hayatta her zaman niyete inanan bir insan olarak ağırıma gidiyor. Hemde zihni sağlıklı olmayan bağımlı bir kadının beyanı ile bunun yaşanıyor olması çok üzücü.
                        sedefartuny
                        Belki Kadir'in çabası bu kadının hayatını değiştirebilirdi, yanlış yolda olduğunu görebilirdi ama daha da yanlışa sürüklenmiş. Kör olmuş, göremiyor. Toplumda ne yaşarsa yaşasın, ne olursa olsun eğitilemez insanlar vardır. Bu kadın gibi. Kararmış iki farklı hayat var bu tabloda. Ne acı.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.