İzmir'de Camii Hoparlöründen "Çav Bella" Çalınmasına Ne diosunuz?
Camii hoparlörlerinin ses kalitesiyle ilgili yıllardır eleştirim var.
Muharrem İnce Twitter'dan şöyle demiş.
"Cami minarelerinden müzik yayını yapılması, çav bella çalınması ahlaksızlıktır, terbiyesizliktir, saygısızlıktır. Bunun sorumlusu kimse bulunmalı ve en ağır ceza verilmelidir."
https://twitter.com/MertTitiz/status/1263109425298104322
İzmir söz konusu olunca hep bi gariplikler oluyo fark ettiniz mi? yok bomba yok çiğdem şimdi de bu
Gelip geçenler diyecek merhaba merhaba ey güzel çiçek. Gün doğacak açacak çiçek cav bela cav bela cavbela cav cav cav
Inançlara saygı duyulmalı.Grup yorum Gündoğdu marşı çalınsa daha güzel olurdu.
icler acisi bir olay. O minare asirlardir ezan icin var komunist bir sarki icin degil. Bu olay bir Kilisede vuku bulsa eminim herkes tepki gostermisti. inanclara ve mekanlarina saygi lutfen !
Milliyetçi bir şarkı çalınsa herkes faşistlik yapılıyor der tepki gösterir fakat komünist,anarşist sosyalist gibi kesimlerden oluşan italyan partizanlarının resmi marşı olan bir şarkı çalındığında hiç kimse problem etmez ahahaha söylenecek söz yok yazık..(eklemek istediğim bir şey daha var bu görüşlere sahip insanların islama ait düşünceleri pek olumlu değilken bu marşın islamiyetin sembolü olan bir cami de çalınması çok büyük bir yanlış)