İyi veya Kötü Herkesin Bir Bağımlılığı Olduğu Gerçeği
Kitap/Dergi. Eğer oturursam üstüne, bitirmeden bırakamam. Dışımız serseri içimiz kütüphane aga.
bağımlılık çok sinsi bir şey bazen. duygusal ve düşünsel bağımlılıklar hakkında düşünürken delirecek gibi oluyo insan. sigara alkol bunlar çok görünür olanlar. daraldım yazarken.
Düşünmeyi bırakmak istiyorum. Fazla gereksiz şey düşünüyorum berbat bir alışkanlık
Uzun süre müzik dinlemezsem (4-5 saat) odaya geçip hemen bir şarkı dinleyip sıfırlanıyorum sonra devam
Evde takılma bağımlısıyım. Seviyorum evi, para harcamıyorum, şükür ki henüz korona yok (inşallah olmaz), yediğim içtiğim şey belli bilgisayar var pencereyi açıp derin bi nefes alıyorum güzel hava geliyo (daireden ve mevkiden dolayı şanslıyım).
Kitap okumak günde 10 sayfa bile okuyacağım yoksa olmaz mutlaka okuyacağım
Müzik normalde 5 6 saat radyo dinlerim kesintisiz müzik yayını dinlemeden rahat edemiyorum
Kesinlikle spor yapmak. Salona gidip elime o ağırlıkları almadığım günler kendimi sevgilisinden ayrılmış birisi gibi hissediyorum .
İşkolikliğim benim hastalığım, Bilgisayar oyunları, kola. bunları bir bıraksam tamam artık her şey güzel de...
Olmaz mı ya dünya kadar bağımlılığım var hangisini sayayım. Yakışıklı erkek bağımlılığım var mesela. Gördüğümde bir şey yapıp tavlamadan asla duramam.