İsminizİ Değiştirseydiniz Ne Olmasını İsterdiniz?
Rus isimlerini seviyorum. Güçlü bi rus ismi olsun isterdim. Vladimir falan.
' Mihrimah '
Osmanlıca'da güneş ve ay demekmiş.
Osmanlı sevicisi değilim ancak Osmanlıca isimler çok hoşuma gidiyor. Şimdiki ismim de güzel bence ama bu ismi ilk duyduğumdan beri çok seviyorum. Benim olmasa da ilerde bir kızım olursa ismi kesin Mihrimah olacak.
Göksan olsun isterdim. Çok kız ismi gibi durmuyor ama olsun, kulağa hoş geliyor..
Klişe mlişe ama Dilara'ya şükrettim. Rahmetli dedem hep Zorya koymak istemiş adımı, tabi Türkiye'de zor iş. Dilara konulunca beğenmemiş, epey kızmış. Bana hiç ismimle hitap etmedi, şiptarsko djubre diye çağırdı hep. Bırakın Dilara kalsın.
Kesinlikle Sahra olsun isterdim. Ama ablam ve kardeşimin ismi ile uyumlu olması için Dilara olarakda değiştirebilirdim.
Hiç bir zaman karar veremeyen, hep diolarda 2 seçenek yazan ben.. 🤨
Adım güzel çok takılmıyorum. Ama erkeklerde daha karakterli ve güçlü isimleri seviyorum mesela Yavuz gibi. Kendi adıma irade,adalet,merhamet veya entelektüellik gibi kavramlara önem verdiğim için bu karakterdeki isimler hoşuma gidiyor. Kadınları da anlatamayacağım şu an ama mesela Ilgaz hoşuma gidiyor bu ara.