İntihar Etmek Çözüm müdür Yoksa Saçmalık mıdır?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      lutfen-ama
      Valla korkaklık olsa daha çok kişi intihar ederdi bence. Çözüm gibi de değil ama sonuçta ölmeyecek miyiz yani arada kötü şeyler yaşamaktansa ölmek tercih edilmiş olabilir asıl mesele bir insan neden bu kadar mutsuz oldu?
        onr_acbdms
        Bazen içinde bulunduğun durumdan kurtulmanın tek çözüm yolu intihardır. İnsanın hayatının akışı her ne kadar inişli çıkışlı olsa da her zaman belli doğrultuda düz bir şekilde ilerliyor. İntihar eden veya etmeyi düşünen insan o yolun sonunu kestirebildiği için intihar ediyor. İntihar acizlik değildir. O insanların ne yaşadığı, neler hissettiği hakkında hiçbir fikir sahibi olmayan ya aciz der ya korkak. O insanın ruhu çoktan ölmüştür. Ruhsuz bir bedeni kim ne yapsın. İntihar eden daha doğrusu kendinden vazgeçebilen insan en cesur insandır. O korkuyu nasıl aşıyorlar hiç bilmiyorum ama keşke öğrenmenin bir yolu olsa.
          kalpci
          İntihar kişinin yalnızlığa sapladığı dumandan bir bıçaktır, kişi sebeplerden öç alacağını düşünür. Onlar kırılgandırlar aslen ve kalplerinde çoğu insandan daha fazla sevgi vardır. İnsanları yalnız bırakmayın. Dostunuz olması gerekmez. Çevrenizde intihardan bahseden biri varsa ona mutlaka yardım edin, onu dinleyin, yanında en az bir kişi olduğunu ona hissettirin. Çok uzun süre bunu yapmanıza bile gerek yok. Bir süre sonra gücü yerine gelir ve profesyonel yardım alır. Böylesi hassas insanlar dünyaya çok değer katar.
            solenya
            Ece Hanım gibi olmayayım ama psikolojiye göre ; genelde mutsuz olan, dert yakınan birisi bi anda sıkıntılarından, sorunlarından bahsetmeyi bırakıp mutlu gorunuyosa intihar etme durumu çok yüksekmiş. Çünkü artık karar alınmış sorun çözülmüştur. Yani kısaca intihar etmeye karar veren için çözüm, böyle şeyler aklına gelmeyenler için de saçmalıktır
              sedefartuny
              Çözüm değildir tabii ki asıl çözüm hayatta kalmaktır. Mücadele etmektir başka türlü çözümü bulmak çok güçtür.
                afroditgibiyim
                intihar asla çözüm değildir ama son zamanlarda artmış durumda. Kişisel sorunlarımız olabilir, aile sorunları olabilir ama yaşamanın da güzellikleri var bunları kaçırmamak gerek.
                  selshine
                  Bazen çözümsüz kalırsın ve artık acını bastıramazsın bir kaçış değil ama hissettiği boşluğu ve kötülüğü bitirmeye çalışmak intihar. Yine de her zaman bir ışık olduğuna inananlardanım ben
                    archie
                    saçmalık sorun ne olursa daima bir çözüm vardır dibe vurmak zirveye çıkmak için sıçrama noktası bulmaktır
                      gameofdio
                      Bir insanın neler yaşayıp o durumu geldiğini bilemezsin o yüzden korkaklık demek çok doğru değil ama tabi ki yapılmaması gereken bir şey.
                        eksi_pirasa
                        çözümsüzlüğe karşı geliştirilen mecburi bir çözümdür
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.