İnsanlar Hakkında Bildiğiniz Her Şeyi Söyleseydiniz Ne Olurdu?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      who-am-i
      ikincisi
        ve_sair
        Pek birşey bilmem hep sonradan duyarım.
          ssahinn
          Genelde her şey anlatılan, her şeyi duyan insan oluyorum. Ama ben gidipte anlatmam. Ağzımızın tadı kaçmasın ne gerek var😄
            patiklipengui
            Herkesin rahat rahat her şeyini anlattığı kişiyim. Bildiklerimi söylesem ortalık karışır ama bana anlatmalarının sebebi zaten söylemeyecek olmam ve kimseyi yaptığı şey yüzünden yargılamamam.
              fairytale-
              Ortalığı ateşe verecek kadar çok şey biliyorum . Hep korkulan kişi oldum. Ortaya çıkmam bu yüzden istenmedi . Ortalıkta gözükmeye başladığım günden beri bileceklerimi söylerim diye hep uzaklaştırıldım . Benim bunlarla uğrayacak gücüm kalmadi . Çok güzel sindirildim .
                masmavicikolata
                ikisinin ortası insanlardan çok köpük değilim ama anakondaların ve binbir türlü zehirli yılanın olduğu fakültemde çok fazla insan içine karışmıyorum
                  magdur_sempanze
                  fakir ucubenin biriyim ama bütün komplolar bana kuruluyor. fransız sömürgesi afrika ülkesi gibiyim. bedelini ödeyecekler.
                    catherine-earnshaw
                    Çevreden haberi olmayanım. İnsanlar çoğu zaman ilgimi çekmez, öyle meraklı meraklı etrafı da izlemem. Ucu bana dokunmadığı sürece kimseyle kötü de olmam pek.
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.