İnsan Psikolojisine Dair Tespitlerimiz
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sedefartuny
      Günlük yaşam içerisinde sıkça gözlem yapıyoruz. Yakın çevremiz, ailemiz, arkadaşlarımız, bir yerde otururken dahi insanlara ilişkin çıkarımlarımız oluyor. Bazen bir psikiyatr edası ile dinliyoruz olup biten her şeyi. Bugün bu tespitleri paylaşıyoruz. Sürekli ben dili ile konuşan bir arkadaşım var, ben yaptım, ben aldım, ben dedim, düğününü anlatırken dahi ben böyle yaptım, şöyle yaptım şeklinde konuşuyor. Bu arkadaşımın içinde bir yerlerde küçük de olsa bir özgüven sorunu yaşadığını düşünüyorum mesela.
        mrlawyerkk
        Çok uyuyan insanın ciddi ve sorunlu bir yalnızlık hali yaşıyor olduğuna inanıyorum. Yataktan kalkmamak, uyumak istemek bu Dünya’dan uzaklaşma isteği gibi geliyor bana. Zaman zaman ben de kendimi bu durum içerisinde buluyorum.
          busrawashere
          monaiman müracaathaneden bekleniyorsunuz
            dr.rock
            Hepimiz aynı bkun lacivertiyiz
              roxannee-
              Her insanın büyük ya da küçük travmaları var. Bu bir gerçek. Bu sebeple herkesin kendini keşfetmek ve onu zorlayan yönlerini yok etmek için destek almasının gerekli olduğunu düşünüyorum. Bazı şeyleri tek başına çözmek çok mümkün olmuyor.
                okadin
                Kardeş sahibi olmayan erkek çocuklar Dünya'nın kendi etraflarında döndüklerini düşünüyorlar. Kız çocukları için geçerli değil bu durum. Lütfen üzerinize alınmayın, ben tespitim, düşüncem. Yanılıyor olabilirim.
                  mevsimlerdensnbahar61
                  Çok gülen insanların hep derin hüzünleri vardır
                    gregory_
                    En neşeli arkadaşım intihar etti.
                      detokssuyu
                      Bir büyüğüm, konuşurken ellerini, kollarını çok kullanan, canhıraş bir mücadele ile bir şeyler anlatan insanların yanlış anlaşılmaktan korktuğu, kendini doğru ifade etmekle ilgili sorunları olduğunu söylemişti. Ben de konuşurken ellerimi, kollarımı çok fazla kullanıyorum. Bu tespit doğru olabilir.
                        peripedia
                        Arkadaşları ile çok kibar konuşan, onlara çok iyi davranmak için azami önem gösteren insanlar için o arkadaşlıklar gerçek arkadaşlıklar değildir, gelip geçicidir. Tabii ki kimse kimseye kaba ve kötü davranmamalıdır ancak çok özenli ilişkiler uzak ilişkiler gibi geliyor bana.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.