Influencer Olmanın Zorlu Tarafları
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      cherry-cupcake
      Daha önce sürekli fotoğraf çeken, story paylaşan kişiler olarak görüyordum fakat şu yazıdan sonra kafam karıştı. Gerçekten onlara uygulanan psikolojik şiddetin tarifi çok zor. her gün deli gibi eleştiriliyorsunuz fakat saygı duyulmuyorsunuz. Bu influencer birey şunları
      https://www.instagram.com/p/CUE8eJsgAO_/
      https://www.instagram.com/p/CUE8eJsgAO_/
      ve sitem etmiş. “Abi aşırı kolay iş. İki kaydırmalı link atıyorlar, dünyanın parasını kazanıyorlar.” Influencer’lar hakkında en sık kurulan cümle bu. Tam olarak haksız sayılmazlar, evet influencer’lar bu ülkenin şartlarında pek de fena para kazanmıyorlar. Ama bu iş kolay mı? İşte oraya takılıyorum ben. Story atmak, post paylaşmak, markalardan hediyeler alıp event’lere katılmaktan bahsediyorsak elbette kolay şeyler bunlar. Ama üstünde durulmayan mesele şu. Bir dostunuz ya da iş arkadaşınız arkanızdan konuştuğunda moraliniz bozulmuyor mu? Biri size kilo aldığınızı ya saçınızın çirkin göründüğünü söylediğinde özgüveniniz sarsılmıyor mu hiç? Yaptığınız işin kötü olduğunu duyduğunuzda çökmez misiniz siz? Influencer olmak demek, her gün mesaj kutunuzda sizi fiziğinizden karakterinize kadar eleştiren, hakaret eden yığınla mesaj okumak demek. On binler, yüz binler hatta milyonlarca insanın ne düşündüğünü unutmaya çalışıp her gün kim olduğunuzu kendinize yeniden hatırlatmak demek. Bazen ağır eleştiriler ve linçler, sizi küçümseyeyip aşağılamaya çalışanlar yüzünden depresyona girmek, çalışamaz hale gelmek demek. Bir ordu insana karşı bir var oluş savaşı vermek demek. Yani evet story atmak çok kolay, ama herkesin gözü önünde tüm hataların ve gerçekliğinle yaşamaya çalışmak hiç ama hiç kolay değil. Hatırlatmak istedim."
        maskoff
        yani beleşten para kazanıp ufacık eleştiride mağdur olunacaksa oynamayalım
          kafatamircisi
          Rahmetli başkan kenedy, taçsız kral pele, nadya komanaçi, hakkı bulut, bilal erduvan hepsi bu elimde görmüş olduğunuz zamazingoyu kullanıyor sizde alın haydin koşun 😂😂 Aa bende oldum 😂😂 (adını bile söyleyemiyorum)
            me_out_bye
            Eğer insanları para için aptal yerine koymayı bıraksalar bu kdr kötü yorum almazlardı. Tv karşısında olan eski ünlülerimizi hatırlayalım. Bir ömrü tvde geçen ve %90 gibi bir oranla sevilen ünlüler. %10 u da geç. Çünkü ne kadar mükkemmel olsanda illa orada bir pijlik yapmak isteyen insan olacaktır. O da onunla onun durumuyla alakalı zaten sizle alakalı bir şey değil. Onların aptallıgı aciz tavırları ters psikolojileri. Sizin sevilmenizden veya güzel gözükmenizden nefret duyan insanlar vs - Influencer demek para ile satın alınmış satın alan kişiye çalışan yalancı demektir. Karaktersiz onursuz bir meslektir. Her ne kdr güzel gözüksende asıl amac belli olunca insanlar senden hoşlanmayabilir alay edebilir hakaret edebilir bu çok normal. Çunku başta sen onlari keriz yerine koyuyorsun. Etki tepki.
            https://youtube.com/shorts/yRxd6Uixj2E?feature=share
            https://youtube.com/shorts/yRxd6Uixj2E?feature=share
            Bu durumdaki sana insanların saygı gostermemeside çok normap değil mi?
              tsukyomi
              Her gün göçmenlerin saçmalıklarını, askerlerin gözlerini, başkanın triplerini ve milletin cıkcıklarını çekiyorum. Raporlar boyumu aşıyor. Tek yanlışta hayatım kayar. Burada bile iki fikir belirttim diye ne fahişeliğim kalıyor ne yavşaklığım. Tek fark, ben gecemi gündüzüme katarken bunlar bir saatte kameraya alın diyerek benim 6 aylık maaşımı kazanıyor. Yiyeyim sizin zorunuzu.
                lovewkoko
                ben aslında ciddi ciddi zorbalığa maruz kaldıklarını düşünüyorum fakat yine de durumları iyi. cesur olmasalardı yapamazlardı bunu. biraz insani boyuttan bakınca hak verdim..
                  gurmex
                  Influencerlığı ileri boyuta taşıyıp kendi sosyal medyasını yapanlar bile var. Bakınız: Türkiye'nin ilk ve tek seyahat planlama uygulaması: GURMEX Gurmex, gurmelere ve yemek için seyahat edenlere özel gastronomi navigasyonu. Dünyanın herhangi bir yerine rota oluşturduğunuz da rota üzerindeki en iyi restoranları ve o yöreye özel yöresel lezzetleri gösteriyor. Şu anda sadece Türkiye olsa da Dünya'nın ilk ve tek mobil lezzet haritasına sahip. Merak edenler için ücretsiz olan uygulamayı linkliyorum. ANDROID
                  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gurmexapp.gurmex
                  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gurmexapp.gurmex
                  APPLE iOS
                  https://apps.apple.com/tr/app/gurmex/id1550152911?l=tr
                  https://apps.apple.com/tr/app/gurmex/id1550152911?l=tr
                    cinayetvaraga
                    Çağın gereksinimleri, alışkanlıkları değişiyor ve buna bağlı olarak iletişim kanalları da değişiyor. Böyle de bir meslek çıktı. saygı duyulacak bir tarafı var mı? kesinlikle yok. çünkü takip ettiğin sayfa, kişi bir gün bir bakmışsın abidik gubidik şeyler paylaşır olmuş. hemen kes takibi. boku çıktı bu işin. her şey sayılara indeksli. sor tarafı ne olabilir bu işin? s*ktirip gitsinler zorluktan bahsetmesinler. dışarıda fiziki olarak yapılan ne denli meşakatli işler var. o insanların emek veriyor, saatler harcıyor. bu başlığı konuşmaya bile gerek yok. ayrıca maliye bunlardan mutlak surette vergi almalı. öyle avanta ekmek yok. kan alsınlar kan.
                      rahat
                      ağlama dicem ama onun da reklamını yaparsınız gözümden akan eyelinera kaydırarak ulaşabilirsiniz diye
                        stayclimax
                        yazıp mahkemeyle uğraşamam şimdi
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.