İlişkilerde Yapılan En Büyük Hatalar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ilmer
      Bana göre partnerinize verdiğiniz değeri, ne kadar severseniz sevin; olanca çıplaklığı ile belli etmeyin. çünkü bunu hissettiği zaman karşı taraf, ''ne dersem diyeyim, ne yaparsam yapayım beni terk etmeyi göze alamaz'' hissiyatına kapılıyor. En kötüsü de bir noktadan sonra, sevilen kişiyi olduğu gibi sevememek ve değiştirmeye çalışmak. Kendi istekleri doğrultusunda o kişiyi oyuncağa çevirmek. Diğer dio'cuların da fikirlerini merak ediyorum.
        buse01
        Eğer eşit sevgi olmazsa bu durum açığa çıkıyor haklısın evet, mesela seviyosun birini ama senin sevdiğin kadar o seni sevmiyor, ve o da bu bana bağlandı diyip ne yaparsam yapim gitmez diyerek ne yapıyorsa yapıyor, biz de insanız canım insanın bi noktadan sonra sabrı taşıyor ve sen de artık soğup bişe hissetmemeye başlıyorsun, eğer sevgide denge yoksa senin dediğin doğru oluyor.
          kaaninteyzesi
          Bunu paylaşma ihtiyacı hissettim.
            sairsel
            Aşkın gözü kör etmesiyle beraber karşıdaki insanı iyice tanımadan bağlanıyoruz. Bazı olumsuz yönlerini görsek bile ilişki içerisinde tolore edebileceğimizi zannediyoruz. Sonra kabullenemeyeceğimiz gerçekler bir bir kapımızı çalıyor.
              r4bia_
              Herkesden çok güveniyorum, kendimden çok seviyorum. Ama her seferinde de kırılan, üzülen, kaybeden taraf ben oluyorum. Daha sonra geri geliyo 1 şans daha veriyorum yine gidiyor. Artık hani birleşince bile onu kaybetmekten korkuyorum bu yüzden o güzel zamanların tadını bile çıkaramıyorum. Paranoya'ya bağlıyorum güven bitiyo ama sevgi bitmiyo.. Ama artık her kaybettiğim şeyden sonra kendimi kazandığımı fakettiğimden beridir hiç birşeyi kaybetmekten korkmuyorum.
                diocubacito
                Kıskanmak çok saçma yani bir düşünün birisi size aşıksa neden başka birisine baksın bakıyorsa da şükret yani kurtuldum freedomm diye
                  irmak676
                  İlişki kurmak?
                    eefenizz_
                    Fazla güveniyorum, sonu bok çıkıyo.
                      benita
                      Ben elendim bu soruda
                        ozlemiko_0
                        Bu hataları yapmamak ve o güzel zihninizi yormamak için ilişki yapmayın bu kadar basit
                          ladydisko
                          düzgün kişilerle sevgili olunsa böyle bir sorun olmaz sevginizi gösterin zaten karşıda ki kişi sevgi ve ilgi bekler
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.