İki Çocuğunu Elleriyle Dicle Nehri'ne Atan Müslüman Kadın
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      madam-aylak
      Hani hep din diyoruz, müslümanlık diyoruz, günah diyoruz.. Yüzlerce kelimeyle tartışıyoruz ya işte bu olay tam olarak müslümanlığa yakışmayan bir durumdur. Bırakalım müslümanlığı bu insanlığa aykırı insanlığa. Olay Bağdat'da yaşanıyor. Kadın, iki ay önce eşinden ayrılıyor ve mahkeme velayeti babaya veriyor. Kadın çocukları çok sık göremediği için çocukları nehre atıyor ve "Babalarının benim neler hissettiğimi anlaması için çocukları nehre attım" şeklinde açıklama yapabiliyor. Şimdi size sorarım, nerede insanlık, nerede vicdan...
      https://www.youtube.com/watch?v=PAU-F9P3SAk&ab_channel=Halktv
      https://www.youtube.com/watch?v=PAU-F9P3SAk&ab_channel=Halktv
        mevsimlerdensnbahar61
        Anne mi ne annesi anne kendi atlar da çocuklara belli etmez anne mi anne ne demek bi okuyun her doğuran anne olmaz Allah belasını versin bu insanlık suçu ne dininden bahsediliyor ya hangi dine hangi mezhep ya yok böyle bir şey
          benita
          Allah belasını versin. Kimse din, müslümanlık falan demiyor bu insanlık değil bırakın dinler üzerinden çıkarımlar yapmayı.
            patronicee
            Müslümanlıkla ne ilgisi var? Hemen dine dayattınız, işinize geldiğiniz gibi kullanıyorsunuz müslümanlığı. İyi yönleriyle konuşanınız hiç yok nedense
              belizzimaaa
              Müslümanlığa yakışmıyordan önce insanlığa, anneliğe yakışmıyoru konuşalım bence. Müslümanlıktan önce insan olmaya ihtiyacımız var.
                mirabella5
                insan değil hayvan hayvan desen hayvana hakaret cahil bilgisiz salak inşalah çocuklarda bulunur amin
                  mehmet_08
                  ANNELİK KUTSALDIR LAF EDENİ SİKERİM EN KUTSAL ŞEY ANNELİKTİR
                    sairsel
                    Psikolojik rahatsızlığı olan kişilerin din yönünden bir sorumluluğu yoktur. Ayrıca müslüman birisi hata yapıyorsa bunun yüzünden dini suçlamak ne kadar doğru olur. Din mi söylüyor insanları öldürün diye?
                      dr.d
                      Videoyu izleyemedim.Youtube anında kaldırmış.Ama ne kadar vahşice olduğunu başlıktan anladım ):
                        dr.rock
                        Bu normal bir insan değil, muhtemelen şizofreni durumu var. Bu tür hastalar bir ses duyar vb... yap der yapar. Lanet bir olay, insanın içi yanıyor.
                          nobodyy1
                          😨😧 ay bu nası bi varlık. görmez olaydım. hem de öyle canlı canlı. elinden tutup oraya kadar getirmek sonra atmak. ağlamamak için zor tutuyorum şu an kendimi. insan değil canavar bu canavar. vicdansızlığın vücut bulmuş hali. hem de hiç bişey olmamış gibi devam ediyo. çıldıracam. çöp gibi attı resmen güzelim çocukları.
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.