Hülya Avşar Ayvalık Belediye Başkanı Olacak İddiası
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mrlawyerkk
      Genelde magazin yazıları ile tanıdığımız Ali Eyüboğlu'nun iddiası. AKP’den Ayvalık Belediyesi Başkan adayı olması için Hülya Avşar ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda bir görüşme gerçekleştirildiğinden bahsetmiş. Hülya Hanım Eyüboğlu'na "Henüz yazacak haberlik bir durum yok” demiş. Buradaki henüz sözcüğü önemli arkadaşlar. AKP'nin akil insanlar projesi ile de kamuya bu gibi ünlü isimlerle ulaşma çabasına aşinayız ama Hülya Avşar'ı mevzu biraz daha öngörülemez sanki.
      https://t24.com.tr/haber/iddia-akp-ayvalik-belediye-baskanligi-icin-hulya-avsar-ile-gorustu,966066
      https://t24.com.tr/haber/iddia-akp-ayvalik-belediye-baskanligi-icin-hulya-avsar-ile-gorustu,966066
        strangestar
        Bu güncelleme sızıntıları çok olmaya başladı yapımcılar şu simülasyonu güncelleme de zorluğu biraz aşağı çekebilsrk.
          lutfen-ama
          Neyse ki seçim diye bir şey var he. Gerçi kayyum olarak atarlar seçilmezse de. 🙄
            me_out_bye
            Bütün ayvalık orsp. olur xD
              fairytale-
              Ayvalık erkekleri gotunuze sahip çıkın hulya abla geliyor hfhfgdg totomu elletirim diyorsanız ayri konu 😏
                patronicee
                Zekası deniz seviyesinde olan bu kadından Bi halt olmaz. Ses yok, IQ sıfır,güzellik madara olmuş durumda. Kadınlığını ön plana çıkarmaktan başka bildiği bir şey yok. Oyma değil koyma beyinle hayatını devam ettiriyor. Güzelliği ve oyunculuktaki yeteneğini gençliğinde bırakmış. Başkanlık falan yakıştıramadım yani.
                  cinayetvaraga
                  şimdi ayvalık düşünsün.
                    cokbilmisdegilcokbilen
                    He bir girmediği siyaset kalmıştı!
                      derinfeylesof
                      Ben fark ettim ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum her şey normalmiş gibi geliyor
                        sedefartuny
                        Hülya Hanım'ın Ayvalık'a ne gibi bir katkısı olacakmış o kadar merak ediyorum ki. Ayvalık'ta yaşıyor sanıyorum ve hemen teklif götürdüler kitlesi var ya hani, güzel kadın ya hani. İbrahim Tatlıses örneğinde olduğu gibi işte sonuç hüsran olacak büyük olasılıkla.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.