Herkesin İşine Yarayacak Kocakarı İlaçlarını Paylaşalım, Birlikte Yararlanalım!
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      busecikcik
      Kocakarı ilaçları, bitkisel tıp, alternatif tıp artık ne diyorsanız size kalmış. Kesinlikle bazıları işe yarıyor. İşe yarayan kocakarı ilaçlarını yazalım ki herkes faydalansın. Ne zaman midem ağrısa annem bana "zahter" dediğimiz bir ot veriyor ve onu suyla birlikte yutuyorum. yarım saat içerisinde mide ağrım neredeyse sıfıra iniyor. Zahter ayrıca çay olarak da içiliyor, baya bir yararlı yabani bir ot. Bulursanız deneyin derim.
        catherine-earnshaw
        Limon suyu ve Türk kahvesini karıştırıp yemek = ishal kesici Lavanta yağını nemlendirici niyetine sürmek = sivilce düşmanı Kedi otu çayı = uykusuzluk çekenlere bire bir Lavanta çayı = siniri öfkeyi alır
          fuzbing
          MELİSA Çayı - bir çok şeye aslında, ama güzel uyku dinlenmek için. Zencefil, limon, bal - grip soğuk algınlığına Sarı kantaron - düzenli kullanımda antidepresan etkisi gösterir ( dozajı yükseltmediyseniz yarıyor. ) Ama bunların hepsi herkeste veya bi yüksek dozlu ilaç gibi hemen olmuyor işte.
            deli_dumrul_
            SARI KANTORON SAKİNLEŞTİRİCİ AĞRI KESİCİ VE UYKU YAPICIDIR. KREMİ VE ÇAYI MEVCUTTUR. KETEN TOHUMU YAĞI SÜREKLİ KULLANMANIZI ÖNERİRİM DERMAN OLMADIĞI ŞEY YOK, ÇÖREK OTU YAĞI DA AYNI ŞEKİLDE. KOLESTEROL,MİDE BAĞIRSAK, KAN, ZİHİN HERŞEYİ ARINDIRIP TEMİZLİYOR VE BESLİYOR.
              kafatamircisi
              Üzerlik tütsüsü sakinleştirici yatıştırıcı ve uyku problemleri için iyi gelir, ayrıca çok eski bir şaman geleneği olarak bilinir.
                absurdizm
                keçiboynuzu çayı, kozalak pekmezi, kestane pekmezi astımi dizginliyor gazeteyi delip sulandirdirginiz aspirini üzerine dökün biraz kolonya cigerlerinizin üzerine sarın akciğerlere iyi geliyor karnınız ağrıyorsa ayaklarınızı ovun
                  leb
                  fındık badem ve ballı muz .d
                    mrlawyerkk
                    Limon suyunun kan cıvıltıcı özelliğini biliyorum. Benim bildiğim en baba kocakarı reçetesi sülük tedavisi limon suyu da onun için kullanılıyor.
                      samyeli90
                      1 çay kaşığı zencefil 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı limon suyu Karıştırıp yenir ve boğaz ağrısı(kesin değil) ama öksürüğü keser Yasemin çayı sakinleştirir kantaron çayı da kullanılabilir Biberiye çayı baş ağrısını keser Çay ağacı yağını sivilcenize sürün sabah yok olduğunu göreceksiniz Aloevera saksıda ekiliyse yanık durumunda ucunu kesip yanık üstüne sürebilirsiniz iz de kalmaz acıyı da dindirir denendi test edildi onaylandı
                        obbobbon
                        kekik çayı-bal-limon karışımı boğaz şişmesine bire bir
                          asgardian-mjolnir
                          Ya bunlar bende nedense etki göstermiyor. İllaki ilacı sokacam vücuda bir yerden
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.