Herkesin Bilmediği Hayat Kurtaran Tüyolarınız Var mı?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      turuncu_sapka
      Herkesin kendine ait bir sırrı vardır. Basit hayat kurtaran tüyolar? Sizin var mı? Bizi bilgilendirin bakalımmm 😍
        vermehterii
        Bi kıza yürüyeceğiz zaman doğrudan ona değil kankasına yürüyün sonra ona yanlayın.
          me_out_bye
          İnsan insanın düşmanıdır. Başına ne gelecekse ben kibar olayım diye çalışırken karşındaki insanlardan gelecektir. Buna çok dikkat et kibarlığını "iyi insanlığını" ona göre ayarla. Her şeyi kendin için yap. Kimseye güvenme. Bu yolculukta zaman zaman bir araya geldiğinizde (bu mecburidir bazen ilerlemek için yardım gerekir her şeyi yalnız başaramazsın) ederi kadar onlara değer ver (arkadaşlık iş eş) yine kendini kollamaya devam et. Herkes aslında bir çıkarın peşindedir. Çok az kişi sana karşılıksız bir şeyler yapar. Hatta onlar bile bunu yaparken yine akıllarında bir beklenti kendilerince karşılığı vardır o yüzden bunu yaparlar. Hayatın boyunca en güvenilir kişi sadece kendinsin. Kendini kendin düşünmelisin. Bir şeyler elde eden insanlarında çoğu o şeyi kendileri elde etmiştir. Kimse sana vermez. Ama elimden almak isteyen çok olur. Dünyada en değerli olan şeyin kendin oldugunu unutmamalı sana bir şey olduktan sonra geriye kalan herşeyin anlamsız kalacağını bilmeli ve bunu kendine sık sık hatırlatmalısın. Savunmacı yaşamalısın. Sürekli etraftan gelebilecek tehditlere karşı bir koruman olmalı. Unutma en değerli şey sensin ve en değerli malzemeni bu delilik içinde korumalısın.
            wanderlust_r
            Yok cano kelin ilacı olsa kendi başına sürer
              bright-wizard
              Menemen soğanlı olur
                theguard
                Karşındaki düşünmen kişi annen , de olsa baban da olsa , en sevdiğin dostun da olsa , çok sevdiğin kız/erkek arkadaşın da olsa bastırarak söylüyorum bu hayata kendiniz için geldiniz ve unutmayınız ki şartlar ve durumlar ne olursa olsun her koşulda en önemli , en birincil şey kendinizsiniz.
                  rafadanlop
                  Sigaranın ilk dumanını içime çekmiyorum Daha zararlıymış😂
                    kisi
                    Fizik formüllerini birimleri ile ve birbirleri ile bağlantılı ile öğrenin. Geometride kural ezberlerken kuralları ispatları ile çalışın ve sorularda cevabı direkt bulmayı beklemeden eşitlikler oluşturun.
                      efeekara
                      Her zaman pozitif düşünmek. Olumlu bir durumda dahi enerjiye inandığım için pozitif düşünürüm.
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.