17
15 Tem 2020
Herkes Okumalı Dediğiniz Kitap veya Kitaplar Var Mı?
şu an ülkemizde en çok okunulmasını istediğim kitaplar; gazap üzümleri ve beyaz zambaklar ülkesinde dir. özellikle bilinç oluşması ve milliyetçiliğin gerçek anlamının anlanması açısından yardımcı olacaktır. Bu arada kuran yazan olacağından adım kadar eminim onu da ekliyorum
Irvin Yalom kitapları ve özellikle Günübirlik Hayatlar. İnsan psikolojisini anlamanız için şahane bir rehber. Toplumun parçaları olarak birey, kitle psikolojisi ve davranış kalıpları üzerine bilgi birikimimiz olması gerektiğini düşünüyorum.
Küçük Prens....
Bu kitap çocuk kitabı diye geçiyor ancak anlamadıkları bir nokta var. Bu kitabı çocuklar değil, ruhu çocuk kalabilmiş yetişkinler anlayabilir.
Beni derinden etkileyen, önerdiğim insanların da sevdiği kitaplar
1)Halil Cibran - Ermiş
1)Canan Tan - Piraye
3)Paulo Coelho - Veronika Ölmek İstiyor
Sanıyorum siz de seversiniz.
nutuk. neler yapmış bir okuyun. ismet inönünün 'asker kaçağı' olduğuna inanan bir kitle var bu ülkede. ha tabi bir de 'bu ülke' var. 'partim gelsin de isterse ülke yıkılsın' kitlesi oluştu bunu okumamaktan. tabi bir de devlet ana. bir devletin varlığının değerini az bilin.derya içinde deryayı bilmeyen balık gibiyiz.
benim et etkilenidğim kitap puslu kıtalar atlası, oktay ihsan anar kitapları hepsi değil ama bir de celal şengör kitapları,