41
7 Haz 2021
Herkes Eşitlik, Tarafsızlık, Özgürlük Gibi Konuları Kendine Göre Açıklıyor. Bunların Doğru Açıklaması Nasıldır?
her şey ilahi hudutu gözetmekle başkalarının hudutuna tecavüz etmemekle olur...bu bazen vicdanla,bazen akılla,bazen ahkam i islamiyet ile mümkün olur..
Eşitlik herkesin her konuda eşit olmasıdır ama herkesin ihtiyacı farklı olduğundan doğru sağlamanın bir yolu varmı bilemiyorum.
Tarafsızlık herhangi bir ideoloji veya olay hakkında kendi yorumunu veya duygularını katmadan doğrularını ve yanlışlarını yansıtmasıdır.
Özgürlük ise başka kişilerin özgürlüğüne engel olmadığın ve kanunlar dahilinde yapabileceğin her şeydir.
Velhasıl kelam bunların tam doğrusuna asla ulaşamayız sadece doğru en yakını kullanırız.
-eşitlik diye bir şey yoktur, adalet vardır.
-tarafsızlık, iki tarafı da tutmamaktır.
-özgürlük, diğerler insanları etkilemeden, istediğin şeyi, gönlünce yapabilme yetisidir
bence
Allah aşkına benim yazdığım açıklamaya👎 bu işareti yapan kim.. lütfen karşıma otursun..iki laf edelim daaa
Özgürlüğü nasıl birileriyle yatıp kalkmaya bağladın? Muhtemelen yine kadınlara salladın. Tamam siz eril ırk, biz dişilerden önce yaratıldınız bi sal ama,seri olsun.
eşitlik herkese hakettiğini vermek
tarafsızlık benim diodaki halim
özgürlük kimsenin kimseye hiçbir surette karışmaması