Hayvan Sahiplenmek Yerine Satın Alan Kişinin Hayvan Sevgisi Yoktur
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      derinfeylesof
      Kimse kusura bakmasın. İstediğiniz kadar hayvan sever olun, sahiplenmek yerine satın alıyorsanız o hayvanın ne işkencelerden geçtiğinden haberiniz de olmalı. Göz yummamalısınız, sevdiğiniz can üretilirken ne süreçlerden geçti biraz düşünmeniz lazım. Cins hayvanım olsun diye en büyük kötülüğü yapıyorsunuz onlara. Bir de alıp daha sonra da sıkılan insanımsılar var, onlara tek kelime edemiyorum. Yok olmalarını dilemek dışında :) Bugün twitterda bir merdiven altı üretimine daha baskın yapılıp, o hayvanların ne halde olduğunu gördüm. Sinirlerime hakim olamıyorum, bu kadar kör olamazsınız. Bir de övünürler ben onu tutsak olduğu yerden kurtardım diye, şaka gibiler.
      https://twitter.com/HaytapOfficial/status/1459541497389502472
      https://twitter.com/HaytapOfficial/status/1459541497389502472
        gameofdio
        Ben de böyle düşünüyorum. Bildiğin köpek üretimi yapılıyor ve sonrasında ticarete dökülüyor. Barınaklarda yardıma muhtaç çok fazla canımız var.
          kafatamircisi
          Sorsan hepsi hayvansever, yok şu cins olsun bu cins olsun.. kimse kusura bakmasın şu evde muhabbet kuşu besleyenleri gördükçe boğazını sıkasım geliyor, sinirlerim tepeme çıkıyor Ulan o hayvanın doğası uçmak özgürlük senin evinin köşesinde kafeste süs olsun ötsün diye değil ama en azından yemek derdi olmuyor diye kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar ama sanki bi onların kuşunun karnı doyuyor. bırak sen kuşu o karnını doyurur kardeşim. tekrarlıyorum kafeste kuş beslemek şerefsizliktir, aymazlıktır.
            bukafelos
            Satın alan varoş, cahil, pislik ve babanesi kaşardır net. Sikiim sizin süs köpeği sevdamızı.
              minmina
              bir de kurtarıyoruz onları mantığına giriyorlar ama sen satın aldıkça o parayla daha da üretim yapacaklar. o hayvanları kurtarmanın yolu onları satın almak değil yetkilerle konuşup o hayvanları o iğrenç yerlerden kurtarıp barınaklara yerleştirdikten sonra sahiplenmek
              /
              0

              Tarihe Göre

              İçerik bulunamadı.