Hayvan Gibi Tok Olunsa da Reddedilemeyecek Yemek
Ruhum fakir galiba ama bilen bilir çiğköfte görünce asla dayanamıyorum. Haftada 5 kere falan yerim yani yiyorum da dkdkkddkd
mantı galiba. güzel bir sos varsa sarımsak yoğurt dengesi iyiyse limitleri zorlarım.
Mercimek köftesi
Patates kızartması bol baharatlı
Kazandibi
Profiterol
Hamburger. En azından deneyip, onaylayabileceğim bir tek o var. Hatta daha bu sene oldu. Mc'te hiç aç değildim ama arkadaşlar alırken dayanamadım bir hamburger de ben aldım. Ciddi toktum ama hamburgere hayır diyemem. Bu arada dolaylı yoldan virüse bağlanabilecek nedenlerden dolayı 15-16 gündür ağzıma ne hamburger, ne pizza ne bişi sürdüm. Herhalde 10 yaşından beri ilk defa bu kadar uzun süre oluyor. Haftada en az 1 tane hamburger götüren biriyim. (Ki normali 2-3)
Beef Steak, Kasap Burger ve Viski. Hiç affetmem 5 dakika önce tıka basa yemiş olsam bile yerim hele ki beef steak'i ızgarada kendim yapacaksam asla hayır demem.
Menemen ya da Ispanaklı börek. Su böreği de olur canım çok çekti şimdi.
meyveli kremalı tatlılar
yeni çıkmış mis gibi hamur kokan poğaçalar
Geçen evde kremalı mantarlı tavuklu penne yaptım. Yarım paket makarnayı gömdüm. Tencere bitmese daha devam ederdim.
Not: 2. tabakta doymuştum.
Yemek değil ama ev yapımı peynirli poğaça. Resmen benim zayıf karnım. 6 tane yedikten sonra bile dalgınsam yemeye devam edebilirim. Mayasız olacak ama.
Fırından yeni çıkmış poğaça-kek-kurabiye. Sanırım bu dönemde küreye benzeyişimin sebebi de bu olabilir.