Hayatınız Boyunca Anlatırken Kendinizi Yalancıymış Gibi Hissettiğiniz Olaylar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sardunya
      Çevrem tarafından çok güvenilir birisi olarak tanımlanırım ama 2013 senesinde yaşadığım olayı anlatırken herkes bana bıyık altından gülüyor. Yalancıymışım gibi hissettiriyor. Anlatayım o zaman. Sizden de bekliyorum çünkü böyle olayları okumak çok eğlenceli geliyor bana :) Kuzenlerimle birlikte Bozcaada'ya kamp yapmaya gitmiştik. Henüz mayıs ayında olduğumuz için öyle aşırı kalabalık değildi ve hatta tenha sayılırdı. Çadırımın fermuarını açık unuttuğum için içeride sinekler ve böcekler yüzünden uyuyamamıştım. Kimseyi de uyandırmak istemiyorum gecenin üçünde. Kamp alanından çok uzaklaşmadan biraz yıldızları seyretmek istediğim sırada havada uçağın ışıklarına benzeyen ama neredeyse 5 katı büyüklüğünde iki tane paralel ışık gördüm. Hızlıca hareket ediyordu. Yine uçak olduğunu düşündüm ama bir anda iki ışık resmen havada iç içe geçip oval hareketler yaparak yavaşladı. Heyecandan telefonu çıkarmak o zamana kadar aklıma gelmedi ama o an çıkarttım. Kameram kötü olduğu için (dolunay çekmeye çalışanlar beni anlar) bir türlü denk getiremedim fotoğrafı. Çok hızlı hareket etti ve bir anda gözden kayboldu. Korkuyla çadırıma gittim dayanamayıp kuzenlerimin yanında daracık yerde uyudum. Sabah anlattığımda ise beni gülerek dinlediler ama gerçekten gerçekti :) Gerçekten :) (Görsel o güne ait değil)
        fuzbing
        Aslında çok var. İşyerimi ve evimin etrafını sarmış mafya olayı mesela. Ortalık dinginleşti sanıyorum, oturduğum yerden ayağa kalkıyorum cadde hareketleniyor falan. Filmlerde bile bu denli olmadığı için biraz abes karşılanıyor başta. Mahalle esnafı, yanımdaki bir kaç arkadaş biliyor durumu dilden dile inandırmaya çalışıyoruz hayırlısı bakalım.
          tsukyomi
          Nedense sık bahsediyorum burada bundan; Hoia Baciu Ormanı. Hem aşkım hem lanetimdir, bilhassa iç kısımları. Orduya ait saat ve pusula pert oldu, nükleer santrale ait geiger sayacı-dozimetre pert oldu, ki çıkır çıkır ötüyordu, öyle haritayla kaldık baş başa. Adam arazi askeri, en ufak yosunu bile okur, kayboldu. 1 gün biçmiştik, 2.5 günde çıktık. Açıkçası hala bu ormanla alakalı paranormal safsatalarına inanmıyorum ama toprağında ne varsa her şeyi bozuyor, en iç kısımlardaki incecik tuhaf iyodumsu koku da cabası. Bir dahaki gidişte kamerayı alsak iyi olacak, tabi bozulmazsa.
            domatescokpahali
            ciddi ciddi mermiye kafa attım ya da mermiyi kafama attılar ama inandıramıyorum :D
              samyeli90
              Yalancılık değil de kimse beni takmıyor bu olayşarı anlatabileceğim iki kişi var çevremde annem ve en yakın arkadaşım bunlar amaaaaaan boşver insanıdır her anlattığıma öyle dediler ama ne oldu anlatmıyorum artık hiç bir şey
                _sofia_
                Hayatım.
                  solenya
                  Tarladan bir karpuzu koparın. ikiye bölün ve güneşin altında biraz bekletin. Karpuzun ilk halinden daha serin olduğunu fark edeceksiniz. Daha soğuk bir şekilde yiyebilirsiniz. Bunu kime anlatsam gotuyle gülüyor inanmıyor.
                    silmarillion
                    Öyle bir şey olmadı ya genelde şeffafımdır:)
                      mrlawyerkk
                      Aile büyüklerimden biri ile yaşadığım bir diyaloğu yaşımın o zaman çok küçük olması sebebiyle kimse hatırlamıyor ve de inanmıyorlar tabii ben gayet net hatırlıyorum ama kafamda kurmuş olamam saçma sapan bir konuşma diye düşünüyorum.
                        agac-ceviz
                        Eskiden ispat etmeye çalışırdım şimdi anlatmıyorum bile banane inanmasınlar amk
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.