Hayatımızı Düzene mi Sokmalı Yoksa Üzene mi Sorunsalı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      kafatamircisi
      Hayatta ki tek amacının evlenmek üzerine kurulmuş olan loserların bundan anladığı evlenmektir. kene gibi bir kurulu düzenli hayata yapışıp kendilerini upgrade ve domine etmek istemesidir. ev temizliği için bir kadın bulup, düzenli seksi sağlayabilen, genellikle 25 yaşını geçmiş erkeklerin hedefidir. bir araba ve iyi bir kartviziti de varsa kızlar tarafından av olarak görülebilir. ama hayatını düzene sokmuş bir erkek 35'e kadar kaçar evlenmekten. hayatını düzdürmekten hoşlanmaz. bunu başarmak icin harekete geçenler vardır, bir de sadece düşünmekle ömrü yitip giden loserlar. ilk kategori başarılı olur ya da olmaz, ama bir ihtimal vardır. ikinci kategori düşünerek hayat düzene girmeyeceği için hic bir zaman başarılı olamaz. ihtimali bile yoktur. Hayat acımasızdır risk alanları sever oturup düşünenleri değil. Bak sevgili loser iyi dinle.! birgün o 30 m2 odanda veya apartman dairesinde elinde akıllı telefonla başka insanların neler başardığını okuyarak imrenecek veya fesatlığından çatlayarak kokuşup ölüp gideceksin. bu hayata sadece bir defa geliyorsun yok öyle alice harikalar diyarında gibi huriler nuriler köşkler bu masal 1400 yıldır anlatılır inanmaya devam edebilirsin sonuçta seni mutlu ediyor değil mi?? Hayallerini harekete geçir yoksa bir ömür boyu başkalarının hayallerini hayata geçirmek için çalışıp içinde bulunduğun tablonun ressamının mülteci sorunu ve hükümet olduğunu sanarak yitip gideceksin..!! Mutluluğun dışardan gelmesini oturup beklemek sadece aptalların işidir. mutluluğu kendiniz yaratacaksınız. Bir şeyi çok mu istiyorsun onu elde etmek için başka bir seçeneğin olmadığına kendini inandıracaksın. öl yada öldür politikası.. Birileri gitmek mi istiyor? kapıyı sen göster ona ki ikinci defa bak giderim demeye firsatı kalmadan göt gibi kendisi kalsın ortada. hayatın hiçbir evresinde hiçbir zaman hiç kimseye muhtaç olmadan yaşayabilen ve mutlu olabilen bir insan olarak yaşayabilirsin hemde çok güzel yaşarsınız.
        agac-ceviz
        vay be kafa tamircisi kendine ait müstakil evinden psikolojik tavsiye verecek kadar geliştirmişsin kendini. Nesin sen aşmış yalayıp yutmuş hayatın nirvanasında dolaşan biri misin....İnsanların hayatlarını kurcalamak onları sınıflandırmak ego mastürbasyonuna iyimi geliyor... Hayatta ki tek amacının evlenmek üzerine kurulmuş o hayatlar seni nasıl sinirlendiriyor da bizi engin başlıklarıyla bilgilendiriyorsun tüh...Özellikle İngilizce bilgin mükemmel başlıklarında  loserların düştüğü çilekeş duruma kendi yabancı kavramlarıyla ve engin deneyimlerin ile siz sefilsiniz oh ben ne kadar zenginim aştım diye parmak basıyorsun. Yalnız söylemem gereken bir şey var.. Tamirci bu okyanusta yalanlar ile yaşanmaz. Misal sen evlenmek derdinde olan yada kendi hayat hayallerine uymayanları burada o minnacık fikirlerinle aşağılayacağına hayal aleminde kurduğun yalan dünyaya üzül bence yani misal biz fakir ve evlenme derdinde olan insanlar kendimizi başkası olarak tanıtmıyoruz ilginç geldi mi sana yada tanıdık bana geldi neyse.... Yada ne bileyim bizde olmayan yada asla olmaması gereken şeyleri yaw abi ben çok aştım sizde uygulayın diye akıl vermiyoruz. Birde son olarak insan neye sahip olamazsa varmış gibi davranır.... Üzülüyorum sana...
          tsukyomi
          "Güzel bir konu üslupla ne kadar batırılabilir" sorusunun cevabı olmuş bu. Dil o kadar saldırgan ki, şu dille 2+2=4 desen inatla 5 diyesi gelir insanın. Eyvallah, bazen motivasyon konuşmalarında gerçekleri cart diye söylemek gerekir ama bu gerçeklerin arasına saldırganlık konulmaz, yoksa tam tersine döner o motivasyon. Loser'ı da okudukça kafamda şunları anlatan sulu Amerikanski liselisi canlanıyor gözümde. Sorry.
            catherine-earnshaw
            Çoğu zaman birilerine bu kadar sert konuşmak kişinin o insanlardan aldığı bir yarası olduğunu gösterir. Şurada iyi kötü yaşadığımız bir hayat var ve ömrümüz de sınırlı. Hepimizin hayatı ayrı ayrı boktan, saçma isteklerimiz var, zaman zaman çocukça düşüncelerimiz var. Onun amacı buymuş veya değilmiş, üzerine bu kadar kafa patlatmak yormuyor mu seni yahu? Fikirlerin gayet yerinde ama ifade ediş şeklin, seninle aynı düşünseler bile insanları öfkelendiriyor, savunmaya geçiyorlar bilmem fark ettin mi? 30 metrekare göt kadar evde kalır insan, çalışır didinir 80 metrekareyi alır, sonra 140 metrekare dubleks alır sonra gider villa alır. O hiç belli olmaz. İnsanları evlerinin metrekaresiyle, oturup düşünmeleriyle veya milleti stalklamasıyla değerlendiriyor olsaydık hepimiz "loser"dık. İşte bu kısımdan düşman kazanıyorsun.
              asit
              Ne bu hınç olum ya kız istemeye gittin geri mi çevirdiler nedir ? :D
                ceviz-agaci
                aman git sen otede oyna yarın burada tamirci beni taciz etti de dersin sen sende o potansiyel var engelliyorum seni yüreğin varsa bunu açıkla bende nasıl bir potansiyel var ha söyle bakıyım burda engellersen sabaha kadar sana başlık açarım... mesela otelde ben ne yapıyorum yada tacizciler neden beni taciz ediyor... cidden yazık sana kendini bel altı savunmalar ile aklama hadi açıkla burdan kendi başlığından mesela ben ne yapıyorum bende ne gibi potansiyel var hadi bekliyorum
                  silmarillion
                  Evlenmenin hayatı düzene sokmakla alakası yok pek aslında ya ama birçok doğruya değinmişsin, insan kendi kaderini kendi yaratır, kendi şansını, kendi mutluluğunu, kendi yolunu kendi belirler ve bulur. Hayatını düzene sokmak işin en alt seviyesi, daha sonra sebat edip lastikleri asfalta tutundurup o yokuşu sabırla çıkmak ve sonrasında bir üst levele sağlam adımla zıplamak var. İlk zıplayıştan sonra gelir gider dengeni sağlarsan, sonrasında birikim yapma evresi ve en sonunda evlenebileceğin birini bulursan evlenirsin. Evlilik bir gerek değil, soy devamını kim takar, belki kısırız çocuk zaten olmayacak, alırız evlatlık ya da hayvan sahipleniriz ne önemi var? Hayatta açık fikirli olmazsak baş edemeyiz ki zigzaglı yollarla. Evlilik her şey değil, düzen anlayışı kişiye özel, üzene de sokarız gider:)
                    buse01
                    Sok işte her şeye..
                      cevizagacc
                      tamirci başlıklarımı şikayet edeceğine burda açıklama yapsana korkuyormusun yoksa sen ve senin gibiler kimsenin mesleğine dilini uzatamaz ben otelciyim evet kaldıki bir hayat kadınıda olabilirdim senin gibi olmaktansa gurur duyarım... birde tacizcilere potansiyel olmak nasıl bir kafa mesela her istenmeyen cevaplarda oh olmuş taciz edilmiş diyorsun ozaman maşallah sana
                        mukan_kagan
                        Evlilik, seks, gülümsemek, nefes almak, malikanelerde yaşamak ya da kirayı zor ödemek... Bunların hepsinin mk. Yarın iş var.
                          eksi_pirasa
                          üzene sokmak lazım. kazığa oturtacaksın o kişiyi
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.