37
5 Kas 2020
Hala Gerçekleştiremediğimiz Çocukluk Hayallerimiz
Ben çocukların daha rasyonel hayaller kurduğunu düşünüyorum. Bizim düşüncemizin aksine birçoğu bir ütopya kurgulamıyor. Ben de daha gerçekçi, bir gün hayata geçireceğime tüm gücümle inandığım hayaller kurardım. Bugün bazıları gerçek oldu, bazılarını bugün gerçekleştirmek istemediğime karar verdim. Senin hala gerçekleştiremediğin bir çocukluk hayalin var mı?
Reklamlarda oynamak. Hala reklamlarda oynayan o güzel çocuklara çok özenirim. Çocukken en büyük hayalimdi.
Başbakan olmaktı ve artık asla mümkün değil. Olurda başkanlık sistemi bir gün sona erer ve ben başbakan olursam burayı tekrar güncellerim. Söz.
Hiçbiri desem ve hala hayalim olduğunu söylesem. Bir türlü gerçeğe dönüşmüyor. Sorun bende biliyorum ama evren de bana hiç ama hiç yardımcı olmuyor. Üzgünüm.
Willy Wonka'nın golden ticket'ını bulup, o çikolata fabrikasına gidemedim daha :(((
Çocukken barbiemin elbiseleri için küçük çamaşır makinesi hayal etmiştim çok istedim dedemle oyuncakçıları bile gezmiştik şimdi bunla makyaj süngeri yıkıyorlar görünce için bir tuhaf olmuştu daha almadım ilerde kızım olursa alırım çünkü barbiemi başkasına verdim.
Derim ki ben “uçuramadığımız uçurtmanın hayalini kurmaktan vazgeçtiğimiz zaman büyürüz” vazgeçtim sanırım...
Bir yat sahibi olmak, denizlere açılmak. Gerçekleştireceğim ama hala umudum var.
/
1