Gündemi Takip Etmeyen İnsan
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      okadin
      Arkadaşlar, bazen bazı sosyal gruplarda kendimi başka bir dünyadan gelmiş gibi hissediyorum gündeme dair bir şeylerden konuşurken bazılarının bir haber olduğunu görmek beni çok üzüyor. Tatlı bir dille uyardığımda “Ben gündemi takip etmiyorum” ya da “Ben apolitiğim” yanıtını alıyorum. İyi de ben sadece siyaset gündeminden bahsetmiyorum ki. Dünyada ülkemizde olup biten her şeyi gündemimize almamız, ucundan kıyısından bilmemiz gerekiyor. Uzayda yaşamıyoruz en nihayetinde değil mi? Ne dio’sunuz?
        benita
        Murat Övüç’ü bile gündem yapan bir potansiyeli çoğu zaman ben de takip etmiyorum ne yalan söyliyim
          ozymandiase
          Benimdir. Takip etmek hiçbir işe yaramıyor çünkü. Canım sıkılıyor gerçekten.
            cinayetvaraga
            Gündemle kalsa iyi. Yaşadıkları ülkenin yakın geçmişini dahi bilmiyorlar. neden-sonuç ilişkisi kuramıyorlar. Cahilliklerine kılıf uydurup, ucuz ukalalıklar ve laf cambazlıkları ile kendilerini entellektüel sanıyorlar. Eskiden burada takılırken bir keyif alıyordum lakin tipleri tanıyınca anladım ki sokaktaki profil ile buranın hiçbir farkı yok. Kendi boşluklarının kral ve kraliçesi olarak avunmaya devam etsinler.
              roar
              Takip edilecek bir gündem olsa gündemi takip ederdim ancak edemiyorum. Hem çok hızlı değişmesinden hem de birilerinin isteğine göre değişmesinden.
                belizzimaaa
                Bir ay önce viral olan videoyu çok komik diye atıyorlar ya. deli oluyorum
                  omrsbs
                  ben gündemi takip etmeyi bırakalı o kadar çok oldu ki. benim gündemimle, gündem diye sunulan şeyler çok alakasızdı çünkü. o yüzden kendi gündemimi oluşturmaya çalışıyorum zira ülkemizde gündem diye sunulan şey genellikle mahalle yanarken bir takım insanların kuaföre fazlaca gitmesini konu alıyor.
                    cokbilmisdegilcokbilen
                    Bizim ülkemizde öyle bir şey mümkün mü ya ? Her gün her dakika yeni bir şey oluyor duymamak imkansız
                      orbitty
                      Akıl sağlığım ülke gündeminden daha mühim
                        karalayanadam
                        Bir arkadaşın tez çalışması kapsamında adını duyup, News Diet/ Haber Takip Etmeyenler Araştırması'na katıldığımda öğrenmiştim adını. Ki bunu öğrenmeden önce 3 yıl kadar bu diyeti uyguluyor idim. Dağın başında iletişimsiz yaşarken dahi illaki mühim olan gelişmelerden haberim oluyordu. Şiddetle tavsiye ederim. Geri dönüşleri inanılmaz.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.