21
22 Ağu 2020
Futbola Aşırı İlgi Duyan İnsan Boşluğu
Spor müthiş bir şey ama aptal bir futbolcunun kronik diz sakatlığını hatırlayacak gereksiz bilgi ile beynini neden yoruyorsun?
Sadece futbol değil, bir şeye aşırı ilgi duyan insanların genelinin öyle olduğunu düşünüyorum. Bu bi siyasi parti olur, bir sanatçı olur. Fark etmiyor
Herşeyin fazlası zarar olduğu gibi Fanatizm adı altında holiganlık yapmak da doğru değil. Spor tadında sevilmeli ve o şekilde takip edilmeli :)
Valla benim futbola aşık Bi ark var, böyle pankart boyuyor o derece (Beşiktaşlı tabi, anlamışsınızdır) adam pediatri uzmanı Dr, yan dalda yenidoğanı elinin tersiyle dereceyle kazandı. Öküz gibi okur. Gidip gezip görmediği yer yok. Bazen 2 beyni var sanıyorum valla.
çok komik,doğru düzgün bir hobisi olmayıp,fanatiklik kötü,insanımız okumuyor,ya toplum şöyle toplum böyle diyen doğru düzgün bir ilgi alanı olmayan ve sürekli bundan sonra şöyle yapmalıyım diyip dünü ile bugünü aynı olan insan genellemesi.
/
1