71
22 Kas 2021
Fıstık Gibi Kızların Genelde Yalnız Olmalarının Altında Yatan Asıl Sebep
ne oluyor beyler cesaret edemiyor musunuz yürümeye? bu kız bana bakmaz mı diyorsunuz? sen aslan gibi durursan bakar, öyle uzaktan yalanmaya gerek yok. sizin korkaklığınız yüzünden bu kadar güzel kız yalnız kalarak kendisini mutsuz hissediyor.
Kendilerine layık fıstık gibi bey bulamadıkları için olabilir mi? Bir şey söyleyeyim mi şu zamanlarda yalnız olmak her şeyden daha iyi.
Yalnız kalmayı seviyor olabilir, aşk meşk sevmiyor olabilir, kendine göre birini bulamamış olabilir, lezbiyen/biseksüel/aseksüel olabilir. Sizin korkaklığınıza ya da cesaretinize göre şekil almıyoruz, bunu bir idrak edin artık.
Edit: Fıstık gibi kız değilim. Seni kapsamıyor diyenleri yormayayım.
çözmüş değilim hertürlü yürüdüm ama işe yaramıyo yada yanlış yoldayım bilemedim
Şöyle bir avantaj var: Çoğu Türk kadını tipe bakmıyor o yönden korkmaya gerek yok, yürüyün.
Fıstık gibi birine yürüyünce kabul etmiyor ya, sonra bir daha da yürümeye korkuyorsun (Reddedilme Korkusu). En azından ben öyleyim. Bir de fıstık gibi hatunun yanında gargamel gibi durmak istemediğimiz için de olabilir. Ona da aynı ölçüde bir yakışıklı biri olmalı.
kendi içinde mantıklı bir çıkarım aslında. bazen bende de oluyor bu kız bana bakmaz hissi. dürüst olalım.
Muhtemelen açılamayan erkekler yüzünden çok güzel kadın görünce birçoğunun nutku falan tutuluyor iki kelam edemiyorlar.