Filistin İsrail’in Kılıç Hakkı mıdır?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      rarero
      Bana kalırsa kesinlikle hakkıdır. Sonuçta savaşla kazanılmış bir yerin üstünde hüküm süren taraf kazanan taraf olmalıdır. Gereksiz mağduriyet duyarı kasacak olsak Osmanlı'nın da 3 kıtaya hakim bir imparatorluk oluşuna da aynı mantıkla yaklaşmamız gerekir. Bir Arap siyaseti sevdasına topraklarını kaybeden bir coğrafya üzerinde her ne olursa olsun kazanılmış hak üzerinde iddiada bulunmak yersiz bir saçmalıktan öteye gidemez.
        kafatamircisi
        Kendi topraklarını para karşılığı yahudilere satan filistin mi
          berat-albayrak-official
          Araplar bunu kendileri istedi, Avrupalılarla iş birliği yapanların sonu hep kötü biter. (Bkz.:yunanlar)
            tsukyomi
            Şimdi sen bir telefona para sayıp almışsın. Bir süre sonra telefonu üreten ülke ''bu bizim telefonumuz, verin geri'' deyip sana diretmiş. Sen telefonun üzerinde hak talep etmez misin? Uzun bıçaklı Filistin'in hakkıdır İsrail belası, öyle çiçek çocuk felsefesiyle yürümüyor dünya.
              a.l.p.o.l.l.o.n
              Şimdi ben buna hangi açıdan bakayım ? Siyasi mi yoksa dini mi ? Kompozisyon evanjalistler çünküde hani bir bitmeyen yahudiler var. Adamlar her şeytanlıkta var.
                veritas-vos-liberabit
                Filistin üstünde hiçbir hakkı yoktur. Türkiyede bile gözleri var. Vaad edilmiş toprak fantezileri ile büyüyorlar.
                  ahpte-pateh
                  İsrailliler binlerce yıl önce oradaydı. Romalılar sürmese şu anda Yahudiler neredeyse 2 kat daha fazla bir nüfusla orada olacaklardı. Üstüne bu insanlar defalarca Araplar'ı yendiler. O yüzden devlet kurmak haklarıdır. Ama, devletlerini kurdukları yerdeki halkı sürmek, öldürmek vb. zalimliktir.
                    cahit
                    Tarihi kaynaklara bakılması lazım hiç bir zaman sebepsizce savaşçıkmamıştır tarihte
                      the_wilsons
                      israil oradaki müslümanlara karısıp insanları evlerinden ve bolgelerindrn ediyor bu savaş sucudur tabii orası artık isarilin ama bu eylemler devam ederse müslüman örgütler burayı bi kac sene sonra sike sike alır
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.