147
20 May 2020
Fatih Erbakan'ın İlginç Açıklaması
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 15 yaşına gelen çocukların cinsel olgunluğa erişmiş olduklarını ve ‘rızalarının’ geçerli olacağını öne sürdü. ( https://t24.com.tr/video/fatih-erbakan-15-yasindaki-biri-cinsel-olgunluga-erismistir-rizasi-da-gecerlidir-anadolu-da-yillarca-boyle-olmus,28858 )
Bu nasıl bir saçmalık, gerçekten aklım almıyor. Cinsel olgunluğa erişmek ne demek oluyor tam olarak? 15 yaşındaki bir çocuğun cinsel özgürlüğünü savunan bu zihniyet konu reşit insanların istediği bireyle sex yapma özgürlüğüne 'rerörö' diyor, evli olmadan kendi rızasıyla sex yapan insanlara 'ahlaksız' yaftası yapıştırıyor.
Aynayı diyorum, kendimize bir çevirsek !! Elimizi çocukların üzerinden çeksek ve de
Leş kargaları , islamı savunan insanlara bak.. Sanarsın kadın bu dünyaya sadece sevişmek için geliyor . Bu insanlar bu ülkede siyaset yapıyor ve bazılarıda benim hakkımı bu insanlar en iyi savunabilir diye oy veriyor .. Babanın kemikleri sızladı mezarda ! Ne kadın bedeniymiş arkadaş bitmedi bitmiyor ! Sen siyaset adamısın sözde sanane lan 15 yaşındaki kadının bedeninden cinsel hayatından tercihinden . Allah hepinizin belasını versin diyicem ama inandığınız dinde bunların Allah tarafından yazıldığına inanıyorsunuz ! . Yok mu bu insanları eşi dostu akrabası 15 yaşında genç kız onları görelim evleniyorlar mı . allahın tanrının sözde sizi yarattığı güne inandığınız dine lanet olsun. Kalbi pislikle dolu leş kargaları ! 45-50 yaşında adam utanmadan 15 yaşındaki kızların cinselliği hakkında konuşuyor .
Bu zihniyetteki insanlar ezelden beri özelllikle kadın ve çocuk
bedeninin uçkurundan başka bir şeyi düşünemiyor. Her zaman islam dininin türkün başına gelen en kötü şey olduğunu düşünürüm ve bütün bunlar da kanıtları maalesef.bizzati kuranı okuyup anlamaya çalışan bir insan olarak bu insanlar bütün bu tavizleri inandıkları dinden alıyor arabın dininde kız çocukları 7 yaşında ergen olup evleniyor diye bunlar bunun kafasındalar.osmanlı da da bu böyleydi. Hiç kimse kusura bakmasın eksiklik eğitim fln değil bu insanlar eğitim almadı mı? Tek sorun zihniyet. Kalpleri kurusun böylelerinin.
Mert buranın yaş ortalaması 2000 doğumlulardan oluşma .. Bu içerik ağır kaçar arkadaşım bilgin olsun , mutlaka aralarda olgun insanlar vardır ama inan ki bu burda konuşulucak bir olay değil.. İçimden sadece küfür kıyameti dile getirmek geliyor ama olmaz burda ..
bu adamın bunları söyleyip hâlâ mesleğinin başında olması...
bilmiyorum ama çok haksız bir sistemimiz vardı şimdi ki durumu umarım iyidir
Nasıl bir zihniyet bu günümüzde 18 yaşındaki bireylere bile çocuk gözüyle bakılıyor ne kadar reşit olsalar bile. Nasıl gündeme gelsek diye düşünüyorlar herhalde. Yoksa böyle bir geri kafalık olamaz.
/
1