Fakirin Gittikçe Daha da Fakirleşmesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      vogelfrei
      TÜİK'in açıkladığı verilere göre 2018 yılında 2017’ye göre ülkedeki yoksullar daha da yoksullaşırken zenginler daha da zenginleşti. Bu her sene tekrarlanan bir senaryo. Herkes bir önceki yıla göre daha fazla fakirleşirken, kodamanlar kapitalini katlamaya devam ediyor. Artık orta sınıf kavramının kalmadığı, gelir eşitsizliğinin daha da kristalize olmaya başladığı bu dönemde, ait olduğumuz dilimin aşağılarına düşüyor, giderek daha dar bir bütçeyle yaşamaya çalışıyoruz. Hepimiz alt sınıf oluyoruz ve yaşam koşullarımız giderek kötüleşiyor. Belki bunları grafik olarak görmek, bizi gerçek zenginlere karşı biraz olsun öfkelendirir ve sınıf bilinci oluşturur.
      https://infogram.com/tr-avrupa-gelir-dagilimi-esitsizligi-1ho16vdv3gjx6nq
      https://infogram.com/tr-avrupa-gelir-dagilimi-esitsizligi-1ho16vdv3gjx6nq
        eski_bi_tanidik
        Zenginin gittikçe daha da zenginleşmesi 🙄
          canece
          fakir gittikçe daha da fakirleşti. yakında yok olacak
            mehmet_08
            büyük ortadoğu projesinin hedeflerinden biri de orta sınıfı yok edip halkı açlığa mahkum etmektir. suriye iran ırak mısır libya bölnüdü sırada türkiye var burası da 5 10 yıla suriye gibi olur
              busrawashere
              fakfakiriz
                muzlu-pasta
                İyi tarafından bakın sırbistan bizden daha kötü
                  cinayetvaraga
                  Satılık halk bırakalım daha da yoksullaşsın. Biz onların hayatını umursadıkça onlar bize cephe alsın. Ne güzel memleket be.
                    samanyolundan
                    susun lan,o size ekmeği ucuz tuttu,sabır edin
                      redblack
                      3 gunluk ekmege muhtac hale gelse bile oy verecek insanlar var oldugu muddetce bu istatistik buyuyerek devam eder.
                        melikelio
                        Biz bu azimle yakında Sırbistan'ı yakalarız. Bir şeyde de birinci olmaya yakınız ama olayı yanlış anlamışız.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.