Ezhel'in "Türkiye'ye Gitmeyin" Paylaşımları
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      cherry-cupcake
      ülkemizin durumundan utanç duyduğunu belirten bir mesaj yazmış ezhel. artık türkiye'de saat 24'ten sonra müziğin "başkalarını rahatsız ettiğinden dolayı" yasaklandığını belirtmiş. türkiye'ye gitmeyin çağrısı yapmış çünkü orada bir diktatör var ve türkiye'de artık eğlence yok demiş. diğer paylaşımlarında 2 polisin öldürüldüğünü ve olayın üzerinin örtüldüğünü belirtmiş. 3. paylaşımında güzel ve acı çeken ülkemde artık parti adam rejimini istemediğini söylemiş. kokain parasından camiler yapıldığını, müziğin yasaklandığını, masumların öldürüldüğünü, vergilerin çalındığını, en temel insan haklarından mahrum olduğumuzu, kadın haklarının ayaklar altına alındığını ve bunun sorumlusunun 20 yıllık akp rejimi olduğunu söylemiş. siz ezhel'in bu paylaşımları hakkında ne söylemek istersiniz?
        mevsimlerdensnbahar61
        Olur gitmeyiz
          myheartofstereo
          Ezhel kralsın 👑 hükumet ülkeyi çamura boğdu, boğmaya devam da ediyor.
            killforyou
            harbiden turist olsan gelmezsin lan. çok basit yani. eğlenmeye geliyorsun yasak var rahatsız ediyor müzik diyorlar ve 12den sonra kümesine giriyorsun.
              eo110
              Açıkçası Ezhel'i çok tanımam hakkında pek fikir sahibi değilim hatta belki de önyargılı bile olabilirim. Ama bu şekilde cesur davrandığı için takdir ettim. Belki de bu gibi kıvılcımlar hepimizin kurtuluşu olur. Umudun bu yönde 👍🏿
                amira
                adam haklı
                  fairytale-
                  Ezhele kendi sözüyle seslenmek istiyorum eğer meselen yaşamak ise, kaçarak yaşamak niye?
                    eefenizz_
                    Her zaman olduğu gibi yine haklı.
                      strangestar
                      Haklı olabilir de kendi götü kurtarmış laf ediyo kalıp düzeltmeye çalışsan vatan hainisin gitsen vatan hainisin biz napalım ülke bize bakmıyo vatan millet edebiyatı nereye kadar sürecek tuvalet temizliği yapılacak dense bile gidenler var ülke iyice çamura batıyo
                        lovewkoko
                        adam şarkı sözleri yüzünden içeri girdi lan sonra da kaçtı. ot mot dedi şarkılarda aldılar içeriye. müzik yapan adam müzik yapıyor diye mapuslara girdi.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.