Evlenmeyi İsteyip Bekar Kalmak
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      hogwartsmektubugelmeyen
      Y kuşağının genel problemi sanırım. Bir arkadaşım, daha doğrusu liseden yakın bir arkadaşım. Uzun yıllardır erkek arkadaşıyla birlikte. Hatta Ankara'da tanıştılar, arkadaşım okulu bitince İstanbul'a döndü diye sevgilisi de varını yoğunu bırakıp İstanbul'da bir hayat kurdu. Yaş 28. Evlenme teklifi etmiş, kabul etmemiş. Evlilik kafasına girmek istemiyorum diyor. Hem onunla olmak istiyorum hem de yalnız olmak istiyorum diyor. Garip bir durum ve kafa. Ama anlıyorum. Bu yaşlarda olup bekar olan pek çok arkadaşım aynı şeyleri hissediyor.
        dikistutmaz_sabri
        fakir oldukları için evlenemiyorlardır iki tarafın isteyip evlenememesinin açıklaması bu
          fairytale-
          Bence henuz evlenmeyi dusunmuyor değil, o kisi ile evlenmeyi dusunmuyor...
            tsukyomi
            Ne taktınız şu devlete ilişki onaylatmaya ha. Altı üstü bir yüzüğe ne anlamlar yüklediniz breh breh. Sanki evlilik olmadan aşk meşk olmuyor, sanki bekarlık yalnızlık demek.
              sedefartuny
              Bir evlilik mevzu gidiyor günlerdir nasıl bir bilinçaltıdır bu pandemi şartları herkes üremek istiyor tezi doğru mu acaba. Evlenmeden de oluyor o yalnız takılmayın bu kadar şu evlilik mevzusuna arkadaşlar.
                asit
                Evlenmeden beraber yaşamak..
                  nickimdebileolmaz
                  Garip bir durum değil, arkadaşın söylemek istediği sürekli seni çekemem böyle kalalım demiş iyi demiş 28 çok ileri bir yaş değil evlenecekseniz 35, 40 arası iyidir.
                    merilolika
                    evet bu ben hem evli olmak hem evli olmamak istedim istediğim zaman dışarıda gönül eğlendirip istrdiğim zaman sevdiceğimin yanında olmak istedim neyseki bu kudurukluk çocuklarım olunca geçti 🤦🏻‍♀️
                      mrlawyerkk
                      Evde kalmak yani bilmem zordur. Evlenmek başlı başına zorlu bir süreç zaten herkesin dilinde olduğuna bakmayın o kadar da kolay bir şey değil.
                        gizemino
                        Y kuşağının evlenenlerin z kulağıyla esledip y kuşağını yalniz bıraktılar sanirim. Ama cidden öyle evlenmek isteyip evlenmeyen bir y kuşağı var. Umarim istedikleri gibi olur diyelim
                          abdes_terligi
                          evlilik ille de olacak diye bir şey yok isteyen evlensin istemeyen evlenmesin
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.