Eşcinsel İçerikli Kitabın Bakanlık Tarafından Yasaklanması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      android_dahaiyi
      kalp çarpıntısı isimli bir kitap aile bakanlığınca zararlı içeriklere sahip olduğuna karar verilip muzır ve müstehcen ilan dilerek çocukların erişimine kısıtlamış. bundan dolayı kitapçılarda teşhir edilmeyecek ve sadece talep edildiğinde verilecekmiş. doğru bir karar mı sizce? çocuklara zararlı mı bu tarz kitaplar?
        me_out_bye
        Erkek erkeğe aşk var sanırım. Detayını bilemeyiz tabi ne kadar müstehcen ? Ne kadar ileri boyutta cümleler kuruyor düşünceler aktarıyor okuyana ? Doğru mu yanlış bir karar mı olduğuna yorum yapmak için okumuş olmak lazım tüm kitabı.
          sedefartuny
          Pedofil içerikleri kaldırmazlar hala dolaşımda olduğuna yemin edebilirim ama salt sevginin olduğu içerikleri eşcinsel olduğu sebebi ile kaldırırlar. Bravo size.
            eksi_pirasa
            çok saçma bir karar. lisedeyken herkes grinin 50 tonunu okuyordu. içinde bundan daha fazla erotik sahne vardır kesin. kitapta sadece 18 yaş uyarısı vardı ama satışı bu kadar tedbirli değildi. ellerinde olsalar siyah poşete sarıp verecekler kitabı
              iikuuj
              bence doğru bir karar değil böylece homofobik bireylerin yetişmesine katkı sağlanıyor artık eşcinselik böyle bastırılmamalı toplumda
                asit
                Şimdi çocuk başka genç başka. Ortaokul başka lise başka ilkokul bambaşka. Eşcinsellik normal tabiki ama çocuk yaştakilerin normali bu değil. Çocuğun böyle bir durumu varsa ve sen de buna destek veriyorsan zaten yaşı ilerledikçe her şeyiyle rayına oturacaktır. Aksi durumda çocuğun tüm hayatını etkilemek biraz haksızlık olur.
                  fairytale-
                  Dogru bir karar mi bilemiyorum. İçeriğe bakmak lazım. Cocuk boyle bir olayla karşılaştığında suan bile açıklayamıyorum geçin okumayı. /
                    peripedia
                    Her türlü pornografik içerik serbest ama. Şaşırmıyorum gerçi bu gibi kararlara bu ülkede her şey olmak çok zor ama lgbti birey olmak daha da zor sanırım. Çok canları yanıyordur şu gibi haberlerden sonra.
                      black_390
                      aa bu çizgiroman gibi bişeydi baya görmüştüm şaşırdım suan
                        fuzbing
                        Eşcinsellik tercih değil hastalık. Bu hastalığa insanlar yön verilerek itilebiliyor, bu durumda olan birinden dinlemiştim. Bu yüzden teşvik eden kitap,dizi,film,nesne her ne halt varsa tabii ki yasaklanmalı. Bu hastalığı olanı bi işine yaramaz,olmayanı tetikler. Yönlendirmemek gerek.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.