42
8 Ağu 2021
Erkekler Ne Zaman Bu Pis Davranışlarından Vazgeçecek? Sapıklığın Bir Tedavisi Yok mu?
https://www.instagram.com/p/CSUQ5HGj9Ey/?utm_medium=copy_link
🤮🤮🤮🤮
iğreniyorum artık ya lütfen kendinize hakim olun insanlar sizin dokunduğunuz vücutlar ile o yaşattığınız şey ile yaşamak zorunda değil pis ellerinizi kadınların ve tüm canlıların üzerinden çekin azıcık beyninizi geliştirin kimse sizin yüzünüzden ölmek zorunda değil rahatsızlık çekmek zorunda değil. Allah korkusu olmayan insan her şeyi yapar insan bile utanıyorum sitem ediyorum. Tahminimce Allah kimseyi kimseye zarar versin diye yaratmamıştır. Kafamda bir dolu soru var; Geri zihniyetler nasıl gelişir, insanlar ne zaman değişir, sapıklar nasıl tedavi edilir ve taciz ne zaman sona erer? Lütfen artık dursun bu durumdan çok sıkıldım. Nereye doğru gidiyoruz böyle? İdam gelmiyor, farklı bir ceza uygulanmıyor, içeri giren serbest e ne olacak bari sınır dışı edin ya da tüm haklarını elinden alın!!!! Kadınlar rahat rahat sokağa çıkamayacak mı ya. Şu sapıklar sokağa çıkmasın da kadınlar rahat etsin ya. Bir dolu şey yazmak istiyorum ama sinirden ellerim titriyor.
Katıksız orospu çocukluğu bu anasızları meydanda herkesin önünde götünden kazığa oturtacaksın ibreti alem olsun herkeze
Şu eylem bir suç isnadı fakat bizim ülkemizde cezasız kalan suçlardan biri. Sapıklığın psikolojik ve sosyolojik tahayyülüne dair bir şey diyemem ama yaptırımı olmayan her suç gibi artıyor ne yazık ki.
hiç kimse de çıkıp demiyor arkadaş prim ve duyar kasmak için hazırlanmış kurgu bu diye kimse anlamadı dimi nasıl anladın diye soran olursa açıklamasını yaparım net bir şekilde bu kadar gerizekalı olmayın delinin attıgı taşı çıkaramayan 40 akıllı dan olmayın 😅😅
bunlar nasıl insanlar oğlum ya. böyle durumlarda sesinizi yükseltin kadınlar rica ediyorum. bunları yaşamak zorunda değilsiniz. toplu yerlerde sesinizi çıkartın lütfen.
Bakalım bu caydırıcı cezalar ne zaman gelecek. Hala bu olaylar yaşanmaya devam ediyor.