En Yakın Arkadaşını Nasıl Kaybettin?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sardunya
      Bu biraz hüzünlü ve kalp kırıcı bir konu aslında. Çok kişinin de konuşmak ya da anlatmak isteyeceğini düşünmüyorum ama ben içimi dökmek istedim. Üniversite 2. sınıftan 4. sınıfa kadar aynı evi paylaştığım canım arkadaşımla çok kötü bir sebepten uzaklaştık. Kırmadık dökmedik yine de hayat bizi ayırdı. Sebebini gerçekten hatırlamıyorum fakat onun erkek arkadaşının saçmalarına dayanamayınca aramızda ufak ufak tartışmalar çıkmıştı. O atışmalar ufak ufak uzaklaştırdı ikimizi. Üniversite bitince ayda bir konuşmaya başladık ve şu an çok önemli bir şey olmadığı sürece konuşmuyoruz.
        leb
        hiç birini kaybetmedim henüz umarım olabildiğince geç kaybederim
          wanderlust_r
          İlk en yakin arkadaşımla aynı çocuktan hoşlanıyorduk sonra çocuk bana beni sevdiğini söyledi sırf kız için çocuğu reddeddim ama kız benden yine de uzaklaştı. İkincisiyle aramıza sebepsiz soğukluk girdi iletişim koptu falan. 3. hâlâ benimle umarım kaybetmem onu
            alengirik
            yan yana yürüyoruz İstiklalde, dalmış bir yere sokak şarkıcısımı neydi. Ben de telefonla konuşurken yürümüşüm baya ilerlemişim hiç farkında değilim, kaybettim. Arıyorum arıyorum açmıyor telefonu duymamış gürültüden. Biraz bekledim artık buluştuk sonra. Böyle bir kaybetme hikayemdi buda..
              mrsnl33
              En yakın diyemem ama, en iyi arkadaşlarımdan birini, iki sene önce trafik kazasında kaybetmiştim.
                peripedia
                Ben üniversite sınavı döneminde kaybetmiştim en yakın arkadaşımı. Bir anda hali tavrı değişti sınav puanlarını falan saklamaya başlamıştı beni rakibi olarak görüyordu falan.
                  theguard
                  Çocukluk arkadaşımdı. Beraber büyüdük. Hep hayalimizdi İstanbul'da birlikte yaşamak. Özgür olmak. 17 yıl sonunda hayalimize kavuştuk. İstanbul'da küçücük bir evimiz ve içinde sadece bizim istediğimiz şeyler vardı. Tabi bir de küçük dostumuz , Samba'mız vardı. Arkadaşımla İstanbul'a gelince aramızdaki bağlar daha da sağlamlaştı. Etle tırnak olduk. Ben etrafımızda bizim gibi birbirine uyumlu , birbiriyle kusursuz anlaşan başka bir dost , ikili görmemiştim. Tam 22 yıllık bir dostluk. Ta ki ben Ankara'ya 1 haftalık izne gidene kadar. Döndüğümde evde küçük dostumuz Samba , benim kişisel eşyalarım , ayakkabılarım , birikmiş nakitim vs. ve en önemlisi de 22 yıllık dostum yoktu. Çok araştırdım. 1 yıl sonra haberini aldım. Konya'ya taşınmış sessiz soluksuz. Sonra bir daha da görüşmedik işte. O günden sonra da hayatıma kadın erkek , dost sevgili vs. hiç bir şekilde kimseyi almadım. Alamadım. Alamam da. Bunu bana anlattırdığınız için sizden nefret ediyorum. Teşekkürler.. :)
                    eefenizz_
                    Ciddi ilişki yaptım
                      me_out_bye
                      Kendim uzaklaştım.
                        cinayetvaraga
                        Yürüdüm ona. ikna ettim. evlendim. şimdi daha da yakınım, yoldaşım.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.