En Sevdiğiniz Telefon Markaları Nelerdir?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      hesapsilindi00
      Piyasada bir sürü telefon var.. Bunlardan hangileri size çekici geliyor? İlk önce sebebi sonrada hangi telefon olduğunu belirtin.. hadi bakalım göreyim sizleri :)
        gizmowasmycat
        Telefon teknolojisi artık çığrından çıktı, çok hızlı değişim geçiriyor. Bu sebeple artık takip etmiyorum, zamanına göre orta karar bir telefon alıp, tamamen bozulana kadar ya da yavaşlamaya başlayana kadar kullanıyorum. Çin firmaları bu hızla giderse zaten telefonda ne segment ne de marka kavramı kalacak. Çin, büyük markaların (apple,samsung etc.) her segmentine onlarca rakip çıkarıyor artık. Rekabet kullanıcıya yarıyor ancak, önceden üründe teknolojik segmentleme yapılırken (cpu,gpu,camera) Artık iş kullanıcı segmentlemesine döndü (zengin,orta direk,fakir gibi) Bu yüzden fiyatlar da kolay kolay ucuzlamıyor. Aklınızı kullanın abartmayın :)
          deniz_kizi
          Huawei, Casper, Lenovo, Nokia, Oppo, Vestel, şu an aklıma başka gelmedi ama iPhone ve Samsung dışında her markayı seviyorum. İPhone u sevmeme nedenim her eline alanın kendini başkalarından üstün görmesi ve Samsung ların serviste geçirdikleri vakti sahibinin yanında geçirememesi...
            kisidegildisiii
            Ayfon tabii ki. Çıktığı günden beri müptelasıyız. Resmen bağımlılık yapıyor, kurtulamıyoruz. İki gün önce XR'a tam tamına 6 BİN TL bayıldım.
              yaoako
              apple ve huwaei
                tarantor
                Kamerası yüzünden S20 güzel duruyor.
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.