Eleştirinin Milli Sporumuz Olması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      okadin
      Herkesin birbirini eleştirdiği, bu eleştirilerin yapıcı olmaktan çok uzak, kırıcı ve kişilik haklarını zedeleyen cümlelerin sarf edildiği dönemlerden geçiyoruz. Anne olmayan arkadaşlarım anneliği eleştiriyor arkadaşlar bu nasıl bir şey? Tamam bilgi çağındayız herkesin okudukları, öğrendikleri, duydukları var. Bunları paylaşmak çok güzel ama dilinizi de bu niyete göre törpülemeniz gerekmez mi? Emir kipleri, üstten konuşmalar bunun adı eleştiri mi şimdi?
        sedefartuny
        İnsanlarla hemen kaynaşamadığım, etrafıma gülücükler saçmadığım, soğuk ve mesafeli olduğum için bir hayli eleştiriliyorum. Dediğiniz gibi bu eleştirilerin bir çoğu da çok kırıcı ve yakın çevremden geliyor. İnsanları bir salsanız mı acaba? Bırakın herkes istediği gibi yaşasın. Neden insanları değiştirmek için çabalıyorsunuz?
          thetalentedmrripley
          AYM Başkanı'nın İçişleri Bakanı'na hatırlattığı gibi; ''İnsan, dilinin altında gizlidir'' demiş Mevlana.
            gregory_
            Hangi milli sporda başarılıyız ki??
              detokssuyu
              Ben bazı insanların bunu hobi olarak yaptığına inanıyorum artık. Kırıcı eleştiriler yaptıkça daha mutlu oluyorlar. Kendilerini daha iyi hissediyorlar. Bunun adı eleştiri değil orası ayrı tabii ama. Çok saygısız bir noktaya doğru evriliyor bazen.
                dr.rock
                Bilgi yok Fikri çok Şekerpareleridir kendileri Aldırmayınız
                  azginteke
                  Yattığın yerden yapılabilmesi ve eleştiren insana kendini önemli/üstün hissettirmesi neden milli olduğunu açıklıyor bence. Eleştirdiği konunun bile tam olarak ne olduğunu bilmeden bok atarak normalde bu konu hakkında fikir beyan edemeyecek insanların bir anda bilirkişi kesilmesi de bu millileşmenin boktan bir sonucu.
                    peripedia
                    Hiçbirini dikkate almam. Fikirlerini ve eleştirilerini dinleyeceğim ve değerlendireceğim bir iki kişi vardır. Onların dışındakileri gereksiz görüyor ve müsade etmiyorum. Eleştirilmek istemiyorsanız ya da kötü niyet olduğunu düşünüyorsanız buna müsade etmeyin. Açık açık bu konu hakkında konuşmak istemediğinizi beyan edin.
                      zimbo
                      Eleştiriyi düzgün yapabilirsek tamam da eleştiri artık dedikodu seviyesine erişiyor o yüzden bu ayrımı iyi yapmak lazım.
                        rarero
                        Eleştiri hem olumlu hem olumsuz yapılır. Bizim insanımız eleştiriyi olumsuz bir şey olarak algıladığından her olumsuz şeye eleştiri yapıyorum diye yaftalama yapıyorlar. Olumlu şey söylemekten de imtina ediyorlar. Bu düzen insanların algısıyla oynuyor gerçekten.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.