E-Ticaret Sitelerinin Prezervatiflere Gizli Gönderim Özelliği Eklemesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sedefartuny
      Dün Trendyol'da gördüm. Prezervatiflerin üzerine kocaman bir 'Gizli Gönderim' yazısı eklenmiş. Hep mi böyle satılıyordu bilmiyorum ama diğer alışveriş siteleri için de aynı durum geçerli. İnternetten alınan bir ürün ki bu ürünler şeffaf kargolarda da gelmiyor neden gizli gönderiliyor anlayamadım. Ürünü kargoya hazır hale getiren çalışanlar mı görmüyor prezervatifi? Nedir bu olayın temel mantığı? Hadi bunu geçtik diyelim. Prezervatif almaktan neden utanıyor insanlar hala? Dünya üzerinde en çok tercih edilen doğum kontrol yöntemi değil mi? Kadınların birçoğu da bu konuda çatışma içerisinde. Kadınlar prezervatif alabilir mi tartışması hala devam ediyor. Nasıl hijyenik ped alırken utanmamamız gerekiyorsa bu gizli gönderim olaylarına girmiyorsak prezervatif için de aynı durum geçerli bence.
        gregory_
        Genç tayfa ve ailesiyle yasayanlardan gelmis bir talep de olabilir bu.
          mrlawyerkk
          E ne yapalım yani çiğ köfte isterken komiye prezervatif de al mı diyelim? Güzel bir uygulama adam ya da kadın belki aktif cinsel hayatının olduğunun kimse tarafından bilinmesini istemiyor. İstemeyen gizli gönderim özelliğini aktive etmez ya da gider paşa paşa eczanesinden utanmadan isteyip alır.
            karolunita-
            utananlar var sonuçta kargcular da anlamamış gibi yapsın ne diyim
              peripedia
              Bu ne ki bizim ülkemizde hamile olduğunu saklayan insanlar var. Kimse cinsel ilişkiye girmiyor hatta. Cinsellik tabusundan kaynaklanıyor tabii ki.
                detokssuyu
                Utanılması gereken bir durum değil aksine bu bilinç seviyesinde olunduğu için mutlu olunması gereken bir durum. Aile planlaması önemli. Bu iğrenç dünyaya çocuk getirmeme kararı alkışlanacak bir karar bu günlerde.
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.