E-Devlet'ten Ad-Soyad Değişikliği Yapılabilmesin Arkasında Yatan Neden
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mrlawyerkk
      Tahmin etmek zor değil arkadaşlar. Önce hastahanelerde, il-ilçe nüfus müdürlüklerinde ekranlarda yazan isimleri kapattılar şimdi de adamların komple isimlerini-soyisimlerini değiştirmesine olanak sağlıyorlar. Neden? Çünkü seçim var seçim.
      https://twitter.com/muhendisyenn/status/1562035799809576963
      https://twitter.com/muhendisyenn/status/1562035799809576963
        sacmaliklarbekcisi
        Turk kimligi alirken Turkce isim soyisim secebiliyorlar zaten? ayrica her seye istedikleri kilifi uydurabiliyorlarken niye boyle bi yola girsinler ki? kimlik 2018’de alinmis bu arada. calisma izniyle ayni yilda…enteresan olan burasi esas.
          iceel
          Hastanelerde ekranda hasta ismi yerine başharflerinin yazması kişisel verilerin korunması kanunu gereğidir. Hastaya ait tüm bilgiler sağlık kurumu tarafından üçüncü şahıslardan korunmak zorundadır. Tanı, tedavi, tetkik, rapor vs bilgilerin yanısıra kimlik bilgileri de kişisel veri grubuna girer. Bir hastanede kayıt yaptırırken veri giriş personelinden diğer kişilerin duyma mesafesinde olmamasını talep edebilirsiniz. İşlemler boyunca size hitap edilirken asıl adınız yerine kendi belirlediğiniz bir rumuz kullanma hakkına sahipsiniz. Hatta kayıt işlemleri sırasında kayıt deskini gören bir kamera varsa bu olay adı geçen kanunun ihlalidir. Herhangi bir kurumda kişisel verileriniz işlenirken bunun kullanım amacı hakkında bilgilendirilmelisiniz. Hastanede veya başka yerde adınız soyadınız bir panoya halka açık olarak yansıtılıyor ise suç işleniyordur. Eleştiri yaparken bilmediğiniz konuları kanıt göstermeyiniz.
            sairsel
            Adını, soyadını, yüzünü veya gözünü nerelerini değiştirirlerse değiştirsinler ben onların ciğerini bilirim. Eninde sonunda postalayacağız başka yolu yok!
              jarlvarg
              nefes alir gibi rahat yalan söyleyen yöneticilerimizin bununla ugrascagini hic sanmam, kime hesap veriyorlar ki. ayrica ana ve baba adi var o kimliklerin arkasinda onlar da degisiyor mu acaba. ben de inadina suriyeli ismi alsam dicem ama kendimden tiksinirim kalsin:)
                cinayetvaraga
                eşeğe altın semer taksan eşek yine eşek.
                  sedefartuny
                  Tabii ki de öyle. Devlet işlerimizi zorlaştırmak için var arkadaşlar. Bir kolaylaştırma varsa şayet orada başka işler dönüyordur.
                    detokssuyu
                    Şaka mı? Gerçekten bu ülke bunun için mi kuruldu arkadaşlar bunlar çok acı şeyler biz normalleştirdik ama yazıktır günahtır ya.
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.