78
11 Ara 2020
Duyguyu Anlamakta Zorluk Çektiğiniz Zamanlar
Bir filmi çok beğendiysem, sonuna da az kalmışsa bir korku mu diyeyim yoksa heyecan mı bilmiyorum. İçimi kaplıyor, dışarı ile bağlantım kesiliyor hala duygunun adını koymadım.
Yani şöle
Sevdiceğinle tartışıosun..Öfkelisin konuşmak istemiosun.Konuşsan kırar dökersin
Ama içten içe napıo yedimi içtimi üşüdümü merağı
Yani hem kıyamıosun hemde öldüresin gelio
Kalemi kuvvetli yeni bir yazar keşfettiğim zaman ki tarifsiz mutluluk..
Bir zottirik hasta yakını bana küfür eder o günüm biter. Diğer hastalara bir türlü konsantre olamam, ya eksik tetkik isterim ya bşi. Aklım oraya takılı kalır. Rock o bir sosyopat normale dön diye telkin ederim sürekli kendimi. Hayır sorun yok, geçti gitti. Sinir desen değil, üzüntü belki, tam anlayamıyorum. Bi huzursuzluk hissi
Sordum bir çok Dr arkadaşımda varmış bu ama
Geçen gün bi baba ile tartıştım. Covid nedeniyle polikliniğe 1 yakınını alabiliyorum. Ben çocuğa baktım. Annesine bilgi verdim. Babasına dışarda bilgi verdim. Sekreterden evrak almaya gittim. Döndüğümde karısına bağırıyordu. Koluna vurdu kadının. Bende gördüm “bir sorun mu var” diye girdim araya nazikçe. Kadına vurmasıda beni ayar etti ama çok üzerine gitmedim. Çok yoğunluk oluyor bazen sekreterler polikliniğe bakıyor. Gelemedi sekreter o hastada. Bende zaman kaybetmek istemedim. Bekleyen çok hasta var malum.
Sonra döndü Bana bağırdı, karısıyla bilerek başbaşa kalmak istediğimi söyledi, bağırdı çağırdı gitti.
Günümün içine etti
Evde bile huzursuzluk çektim
https://youtu.be/p0R_v3hqvZE
Ağa Beee
Şu an rastgele video gördüm izledim. Adam anasını ağlatmış gerçeklerin. Böyle okkalı videolar yapmayın olm.
🚬
/
1