Duyduğunuz En Garip Ayrılma veya Terk Edilme Sebebi Neydi?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mortie
      Yoksa bahane mi desek?
        fyodorovna
        Ev arkadaşım sevgilisinden turşuyu kavanozdan eliyle aldığı için ayrılmıştı.
          mercannn
          Bi keresinde beni burcum oğlak olduğu için bıraktılar. O Koç burcuumuş asla anlaşamazlarmış o artık kavga gürültü istemezmiş.
            hesapsilindi00
            Bu devirde penye değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Sebeb; canım sıkıldı başka birisini istiyorum :)
              _buse
              Aşk meşk işlerini bırakmak istiyorum evu evu bilmem ne, ulan o aşk değil zaten merak etme testosteronun, onu da zaten bilmiyordun benden öğrendin her şeyi. e tabiki gitti aldattı bok. kızı iyi bulmuş ama tam ona da o giderdi tencere kapak, sonra kız beni öğrendi e bende onu öğrendim otomatik. Boş kız geldi bana foto atıyo bak bu yeni sevgilim bilmem ne bak sen hayatına diyo ne bok düşünüyosun sen ya seni düşünüp yas mı tutucam, tabiki saçma ergenlik hataları yapmaya devam ediyorum ama pişman olmuyorum çünkü hayat bu, böyle yaşanır. şuan böyle mutluyum. hakediyomuydu o beni ya, nası bi boşluğuma geldin sen hayatımdaki en büyük boşluğum çünkü.
                ahmet
                tek geçerim. 1:18
                https://www.youtube.com/watch?v=xQO2eGU7w_I
                https://www.youtube.com/watch?v=xQO2eGU7w_I
                  pixiu
                  Neymiş en yakın arkadaşıyla aldatmışım peeh Şaka aq
                    qazxcswernmlyfkkdjdndkdk
                    Boşalmış olmak iyi bir sebep diye düşünüyorum..
                      rewi
                      kontrol manyağının tekisin ?
                        sameet
                        Lisede 2 arkadaş vardı. Kız bizim sınıfta, adı Elif. Erkek de yan sınıfta onun da adı Gökhan. Bu iki salak öyle boktan bir ilişki yaşıyorlar ki, salak salak her özel günde kız oğlana lcwden kazak alıyo, Gökhan da kolye alıp duruyo. Özel gün dediğim de yok çıkma teklifi hafta dönümü, yok seni seviyorum deme dönümü falan. İşin saçma yanı biz bu salak ilişkiye tüm sınıf olarak şahit oluyoruz. Ne oluyosa gözlerimizin önünde oluyo. Gözlerimizin önünde birbirlerini yiyolar (her manada) Neyse klasik de bir olayları var. Ne zaman ayrılsalar Gökhan Elif'in aldığı tüm kazakları toplayıp iadeye getiriyo fakire fukaraya dağıtsın Elif diye, amk salağı :D Elif de kolyeleri topluyo buna veriyo tabi. Gene bir gün Gökhan almış poşetleri geliyo bizim sınıfa. Dedik hadi bakalııııııım neden ayrıldılar bakalım bu kez. Geldi gökhan bıraktı poşetleri gitti, Elif de kolyeleri verdi işte. Bir de tribe giriyolar sanki dersin tek celsede boşamış hakim ama bunlar boşanmak istemiyo. Mecburlar ayrılmaya sanki. Gökhan gitti Elif başladı ağlamaya. Kızlar toplandı tabi sakinleştirmeye çalışıyolar. Biz de dinliyoruz ne oldu acaba diye. Kız sustu başladı anlatmaya. Bir önceki akşam telefonda konuşurlarken Gökhan arapçada seni seviyorum'un nasıol dendiğini bildiğini söylemiş. Elif de madem biliyordun neden bugüne kadar bana arapça seni seviyorum demedin demiş. Bunla kalmamaış bir de ayrılmış çocuktan mal. Bi de öyle bi anlatıyo ki bana buu nasıl yapar ya falan die. Sanki aldatmış çocuk. Ben bunun üzerine çıkamadım valla. Bu arada ertesi tenefüs yanaştılar birbirlerine bir ertesi tenefüste de barıştılar.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.