Dünya Nüfusu %20 Azaltılacak Diyelim... Nereden Başlardınız?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      egeboi
      Yarın uyandınız ve ortada bir karar var, gezegen artık bu kadar insanı kaldırmıyor, %20'si uçurulacak ve bunu uygulamak sizin elinizde... Hangi insanlardan başlardınız? Tabii ki listenin başını çekecek olanlar belli: tecavüzcüler, insan kaçakçıları, pedofililer! Sonrasında warex egzoz sevdalılarından ve -de/da eklerini ayıramayanlardan başlardım. Zira ikisi de beni delirtiyor. Tamam -da/da ayıramayanlardan başlamak biraz radikal olabilir ama napim tabiatım böyle...
        busrawashere
        rte ve sülalesi, baya fazla ama olsun
          endoplazmikretibirkulum
          Çomarlardan
            fuzbing
            tecavüzcüler çocuk tecavüzcüleri islama ve müslümanlara saldıranlar hayvanlara eziyet eden yaratıklar < bu 4 maddeyi demek varken rte falan diye başlayan zihniyeti bozuklardan başlardım. fazlasıyla da varlar, %20 yi de geçirirdim biraz hatta.
              sci4machy
              diğer insanların fikirlerine saygı duymayan insanlar. net ve tabii sevmediği şeyleri keyfine aşağılayıp gereksiz linç etmeyi seven ruh hastaları
                caresizcare
                ABD kısmı
                  graceluslec
                  Yiyin birbirinizi ete para vermeyin, sevin birbirinizi şeye para vermeyin. Kesin birbirinizi aynen. Benlik hiç sıkıntı yok. Desen buralar komple benim, basmıyorum ki lan derim. Bence internete girmeden önce iki posta 31 çekin, bi rahatlayın. Unutmayın, iki posta. Çok daha sağlıklı konular görebiliriz böylece.
                    dr.rock
                    Öncenlikle pislerin boğazlarını keserdim, sora kötülere derdim ki "hııı seni gidi seni , foşş benzin" diyerekten benzin döküp kiprit çakardım. Sıra zalimciklere gelirdi, onlara da "seni zalim seni zalim, al sana bombe" der tülotlarının içine pimi çekilmiş el bombası koyardım. En son faşistçikleri unicornlarımın tek boynuzuna oturtmak suretiylen öldererdim.
                      ladyfierce
                      İsrail'den başlarım
                        676irmak
                        Kekolar gitsin. 1 disslike atan keko kardeşlere burdan selam olsuun
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.