Doğru Kişi Olmadığını Anladığınız Anlar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gundemss
      Bu konu o kadar arada bir konu ki düşünceler kafanızın etini yer. Ben mi yanlış yorumluyorum yoksa gerçekten yanlış kişi mi ? Bırakırsam sonradan pişman olur muyum ? Kişi gerçekten duygularını mı yansıtıyor gizliyor mu ? Daha birçok soru işaretleri oluşuyor kafada. Bence doğru kişi olup olmadığını anlama zamana bağlı bir şey değil. Geleceğinizde o kişiye yer vermiyorsanız o kişi doğru kişi değildir diye düşünüyorum. İsterseniz 1 ay görüşün isterseniz 1 sene başından beri planlarınız onla şekillenmiyorsa sıkıntı olabilir.
        garavel_usta
        Sen bugün anlarsın ben yarın anlarım. ''sizce doğru kişi olmadığını ne zaman anlarız ?'' ben böyle saçma bir soru daha görmedim hayatımda.
          kafatamircisi
          Göte giren şemsiyenin açıldığı andır, açılmaz derler ya bal gibi de açılıyor)) artık aşkın mı alışkanlığın mı ağır bastığını düşünmeniz gerektiğini gösterir ve ilişkinin film şeridi gibi gözlerin önünden geçtiği andır.
            fairytale-
            Dogru kisiyi aramıyorum. Belki ben dogru değilimdir. Bana uygun dengimi arıyorum.
              eski_bi_tanidik
              Yanında mutlu hissediyorsan ve seni seviyorsa ve bundan şüphen yoksa doğru kişidir. Yanında nasıl hissettiğine bak Bu kadar kısa
                absurdizm
                güvenmediğim an bitmiştir
                  sairsel
                  "Ben böyleyim" diye bir ifade kullandığı zaman.
                    samyeli90
                    Bir şey oluyor bir an da güvenin yıkılıyor sonra başka gözle bakmaya başlıyorsun ve doğru kişi olmadığını anlıyorsun ondan sonra kopuyor zaten
                      catherine-earnshaw
                      Seni güzel bulmuyorsa olay bitti. Bir şeyler saklamak için (özellikle bu başka bir kadınla alakalıysa) çırpınıyorsa olay bitti. Konuyu değiştirmesi de cabası. Gözleri fıldır fıldır etrafta dönüyorsa olay bitti. Hep evde buluşmak istiyorsa, seninle toplum içinde görünmekten çekiniyorsa olay bitti. Sinanlar asla doğru kişi değildir. Elini tutmuyorsa ve tutmamakta ısrar ediyorsa, söyleniyorsa zaten bir bok olmaz ondan. Fuckboy dediğimiz cins. Önceleri kendiniz hakkında iyi şeyler hissederken sonrasında kendinizden ansızın şüphe etmeye, kendinizi çirkin bulmaya, küçük hissetmeye başladıysanız bu kişi size psikolojik şiddet uyguluyordur. Doğru kişi falan değildir, düpedüz it piçtir.
                        bisosyolog
                        Çok geç oldu, ancak çok şükür anladım anlık o işler, bir an geliyor ve bırakıyorsun
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.