Doğa Falan Güzel Fakat Çadırda Kalmak Gerçekten Enayilik
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      killforyou
      aramızda kampçı varsa gelip bana anlatsın nasıl konforlu olunuyor? güzel bir tuvalet ve banyo olmadan nasıl yaşanıyor birileri bana anlatsın. yoksa ölene kadar enayilik olarak görücem bu aktiviteyi.
        lovewkoko
        doğru ekipmanlarla gidersen bu konuda büyük bir aydınlanma yaşarsın. çadırın güzel olursa, yatağın, seçtiğin mekan. böyle gölge olmayan yerde yaparsan mesela hayata küsersin.
          myheartofstereo
          ya kampa gitmedim daha ama bence enayilik değil. zaten direkt çadırın içine yatılabilecek bir şey koyulmadan uyunmuyordur diye düşünüyorum. en olmadı yorgan atar çarşaf serer öyle uyursun yani toprağın taşın üstünde yatılmaz.
            kisi
            Çadır kaliteli ise sıkıntı olmaz. Dandik çadırda sabaha buğulama olarak uyanırsınız. Sos dökerler üzerinize. Tuvalet işi de balkonda doğup büyümediyseniz sorun olmaz.
              fairytale-
              Güzel bir tuvalet ve banyo için otelde kalırsın. Fakat oraya verecegin para ile daha çok yer gezip kesfetme imkanın olacak. Hangisi enayilik .)))
                iamowl
                bunu anlayabilmen için önce tercihlerin girer devreye mesela doğayı seviyor musun ordan başlamak lazım. diğer ihtiyaçlar kısmına gelirsek lazım olan eşyalarını tam olarak aldıysan kamp alanlarındaki tuvalet ve duşlar yeterli gelir tabi klozetten başkasına sıçmam, illa jakuzi isterimci değilsen. en güzeli de manzaranı bulmak bitti.
                  asit
                  Çadırla kampa gidip konfor aramak yanlış bi kere. Adı üstünde çadır bu ve doğadasın otelde değilsin ki. Sucuk olmamak için iyi çadır şart. Kamp alanlarındaki klozetlerin temiz olanlarına denk gelirsen gönül rahatlığıyla sıçabilirsin ama çoğunu gördükten sonra doğaya salmak daha hijyenik geliyor. Bi peçete ve bi avuç su her şeyi çözer. Duşu sorun etmek de bambaşka bi boyut kampta zaten su kenarında olursun :D Değilsen de bulursun yani çöle falan gitmediysen..
                    mrlawyerkk
                    Doğa ile iç içe başka nasıl olacaksınız ki beş yıldızlı otellerin korularına da doğa demezsiniz diye düşünmekteyim. Bu sektör inanılmaz gelişiyor bu arada öyle çadırlar var ki ev konforunda.
                      eski_bi_tanidik
                      Nesi enayilik ? Kalacak bir yer yoksa otel mi bulsun adamlar? Bir yığın para dönksünler bence bu enayilik. İçine bi şey serersin bir de yastık gayet güzel olur. Doğal ortam işte
                        yabadabadu
                        şu an hiç mevsimi değil ya çadırın. bence sonbahar ilkbahar aylarında daha mantıklı olur
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.