Dışarıda Kahve İçmeyi Sosyalleşmek Sanmak
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      innocentghost
      O kadar kötü bir durumdayız ki bi gün dışarda kahve içince sosyal olduğumuzu sanıyoruz. İçler acısı bir haldeyiz çok üzülüyorum bu duruma ne yazık ki. Kahve içince zaten para da bitiyor hiç bir şey yapılmıyor. Bu ne kadar devam edecek?
        ya-ben
        Görende Dio'dakiler Açından Ölecek Sanacak🤦... Çok şükür Cebimizde , Gönlümüzde Zengin.. dipnot:Kanaat en büyük zenginliktir, kanaat etmeyenin gözü doymaz.(Cömert, günahkâr da olsa, Allah’ın sevgilisidir. Cimri, âbid de olsa Allah’ın düşmanıdır) buyuruyorlar. Âbid, çok ibadet yapan demektir.
          badideasensei2
          sosyalleşmek benim için yeni bir kursa/ Topluluk halinde katılabileceğimiz aktivitelere ya da sorumluluk projelerine katılmak. yeni insanlarl tanışmak ki bu yeni dünyalar keşfetmek gibi. vb. kısacası yeni şeyler denemek, dışarıda kahve içtik, cheesecake yedik üstüne bunu da hikaye yaptık; ooo tmm bu gün ne kadar da sosyaliz demek değil. Parkta çimenlerin üstüne oturup çekirdek çitleyerek de sosyalleşebiliriz. Hangi açıdan baktığımıza göre değişir. Kafanıza göre takılın ama birileri genelde onu yapıyor ve bende bunu yaparsam sosyalleşmiş olurum düşüncesini bulundurmayın yeter.
            nickimdebileolmaz
            Sosyalleşmek için ne yapılması gerekiyor onu da yazar mısın.
              hayalperestbirii
              vallahi ben öyle sanmaya devam etmek istiyorum benim sosyalleşme algımda hala birinci sırada ve fikrimi değiştirmiycem
                hayalperestbirii
                vallahi ben öyle sanmaya devam etmek istiyorum benim sosyalleşme algımda hala birinci sırada ve fikrimi değiştirmiycem
                  kalpci
                  Ben tiyatroda resim sergisinin biletlerini aldım, çıktım, çıplak gtlü maymunlar üşümesin eylemlerine katılıp, salsa kursuna gittim, akşamda partiliycem. Hayır onlar ex değil yaaa majecik
                    kisi
                    Dışarıda kahve içmeden parkta vs. oturmak da sosyalleşmek. Son otuz yılda teknoloji 'yüzünden' kaybettiğimiz en önemli şeylerden biri bu günlük, rasgele, öylesine, rahat... sosyallik. Bir organizasyon, tema merakı aldı yürüdü. Takılmak eskide kaldı. Ön hazırlıklara, planlara, randevulara, etkinliklere boğuldu. Çıkın dolaşın, oturun, yiyin, için, izleyin.
                      filiz1.
                      sanki etkinlik yapınca, bilmem ne kursuna gidince millet birbiriyle canciğer olacak. şu yaşa kadar birkaç tane yere gittim bu şekilde bırak sosyalleşmeyi daha selam vermeden almadan döndüğümü bilirim. insanlar yabani. nereye gidersen git ne yaparsan yap bu gerçek değişmeyecek. işyerinde bile millet tanıdığına selam vermiyor bir de kursta ,etkinlikte mi ilgilenecek?.ben de adam gibi ilişki yaşayamayan insanlara acıyorum en verimli çağlarını ilişkisiz geçiriyorlar ama ne yapacaksın.bu yaştan sonra insanlara ilişki yaşamayı mı öğreteceksin.kendimizce birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte. millet yokluktan sanal ilişkiyi ilişkiden falan saymaya başlamış.
                        peripedia
                        Sosyalleşmek çılgınlarcasına eğlenmek parti parti gezmek midir? Herkesin sosyalleşme anlayışı farklıdır.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.