Dış Görünüşe Göre İnsan Yargılamak
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      raselika
      Aslında en yapmıyorum diyenimizin bile yaptığı bir şey bu. Evet dış görünüm satar. Dış görünüm ilk intibayı oluşturur bu açıdan da oldukça önemlidir ama unuttuğumuz bir şey var ki o da insanlığın aslında böyle şeylerle uzaktan yakından alakadar olmadığı. İnsan olup üstünde kıyafet olmayanlar da var. Üstünde kıyafet olup insan olmayanlar da...
        fuckerfukara
          sensizsinema24
          Hayat kurtarır. Neden dış görünüşe göre insan yargılamak diyince aklınıza güzel kadınlar çirkin kadınlar, pahalı elbiseler yırtık pırtık elbiseler geliyor. Farzedelim ki yolda yürüyorsunuz. Karşıdan elinde tesbih sallaya sallaya Bağcılar tipli bir abimiz geliyor. Yolun sahibi gibi kasıla kasıla yürüyor, iki adımda bir tükürüyor. Dikkatli olma gereği duymaz mısınız? Bir bakışınızı görse ne baktın diye bıçaklayabilir sizi.
            benita
            Genelde bunu yapar ve hep yanılırım. Gram şaşmadı
              -_-merve-_-
              Çok yanlış dış görünüş değil iç görünüş gerekli dışın bin para edebilir ama için bin para etmez.
                zodyakli
                Terazi insanı davranışıdır. Onlar için dış görünüş çoook önemlidir.
                  daisyyy
                  Esasında o dış görünüş o insanı tanıdıkça baya bir değişiyor. Yakışıklıysa çirkin geliyor. çirkinse yakışıklı gelmeye başlıyor. Karakter önemli ki zaten görünüş baya göreceli bir durum.
                    vsjvsjvsjv000
                    Sadece görünüşe göre değilde hareketlerine, tavırlarına, duruşuna göre o kişiyle hiç konusmadan yargiladigim cok olmuştur. Insan sarrafı olmamama rağmen çoğu zaman haklı çıkmışımdır .
                      badideasensei
                      Fiziksel görünümün yanında bir de insanların gördüğümüz tavırlarından dolayı da düzgün karakterler zannediyoruz ya da aa bak ne güzel bir sürü ortak yönüm var bu kişilerle diyorsun ama o kişiyle bir de dış hayatta iletişim kurun birebir konuşun ya da konuşturun ilk br kaç cümleden anlaşılıyor. İnsanların toplum içerisinde ki hal ve hareketleri de çok farklı tahmin edemeyeceğiniz kadar
                        tasik.pinar
                        istemsizce yapılan eylem fakat olabildiğince azaltmaya çalışıyorum.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.