dio 'Televole'
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mertiniz
      Ay kimse magazin yazmıyor burda ya, sıkılıyoruz. Bu başlıkta magazinsel gönderilerimizi yayınlayalım, burayı Dio'nun televolesi yapalımm!! İlk haber benden, Caner Erkin, Şükran Ovalı'yı tavlamak için çok peşinde koştuğunu söylemiş. Sonra beraber olmaya ikna edince bu sefer de evlenmek için kapısında yatmış 🙈 Ay iyiki de yatmış. Bence mükemmel evlilikleri var 👏
        lulle
        Mert dio nun şokopopu bence
          mertiniz
          Aha da yeni haber. Hadise paylaşım yapmış, hem de pek pek pek manalııııı. İbrahim Tatlıses'in 'Senden İnsaf Diler Yarin' adlı şarkısının bir coverını dinlerken video çekmiş kendini. Bir süredir adı Kaan Yıldırımla anılıyo. ŞArkıya bakınca acaba kavga mı edildi diye düşünmedim değil.. Merakla bekliyoruz bakalım, karşı paylaşımlar gelecek miiii?
            mertiniz
            Müjdeler olsun, Çok kavuşmak annecim! Şeyma Subaşı ile Melisa kavuştu a dostlar. Şeyma instagramdan foto yayınladı hemen Melisa ile. Haydi gözümüz aydın.
              mertiniz
              Şeyma Subaşı bir de Acun'un doğum gününü kutlamııııışşş. “Biricik bebeğimin sevgi dolu ve başarılı babası. Doğum günün kutlu olsun. Başarı dolu bir yıl diliyorum. Hayatımızda olduğun için çok şanslıyız.” Çok fesat olabilirim ama; 1- Başarılı bir yıl diliyorum çünkü sen kazandıkça işin ucu bana da dokunuyor :) Hayatımızda olduğun için şanslıyız çünkü ciddi bir gelir kaynağısın:) gibi gördüm ben mesajı ama bilemem tabi 2- Benim de adım Mertse bu mesaj ve paylaşım Çağla'yla Acun arasında kavgaya yol açar demişti dersiniz :D
                mertiniz
                Ay bu beni en sevindiren haberlerden oldu. Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz diziye başlıyormuş. Ayyy ben bu iki şapşiği de Tatlı Küçük Yalancılardan beri pek seviyorum. Dilan zaten kuğu gibi, Çukur'daki performansıyla da sadece belirli bir kitleye değil herkese ispatladı kendini bence. Burak Deniz de Bizim Hikaye'de herhalde tüm ülkenin gözüne girdi. İkisi de çok bebeeekkk. Yazımız şenleniyor a dostlar. Merakla bekliyoruz diziyi. Konusu da ilginç olacağa benziyor. Dizide Burak öldükten sonra başka birinin bedeninde dünyaya geri dönen bir adamı canlandıracakmış. Haydi bakalım.
                  patiklipenguen_
                  Buranın magazincisisin valla😀
                    mertiniz
                    Yaşasııın, tüm sevdiğim diziler dönüyor bir bir TV'ye. Zalim İstanbul da başlayacakmış. Ama Agah Karaçay çıkacakmış diziden. Fikret Kuşkan sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılacağını açıklamış, üzüldümm... Acaba nasıl bir şekilde çıkaracaklar diziden, merak ediyorum. İzleyip göreceğiz bakalım.
                      mertiniz
                      Naomi Campbell. Çocukken duymuştum ilk bu adı, ben eşek kadar oldum bu kadın hala piyasada ve taş gibi. Maşallah kız. Çıplak pozlarıyla yakıp yıkmış valla ortalığı. Valentino İlkbahar/ Yaz 2020 kampanyası için metroda çıplak poz vermiş🖤 Gözler bayram ediyor.
                        mertiniz
                        Allahımmmm, koronadan yaktın beni ama yüzüme gülüyorsun şimdi çok şükür. Furkan bebeği de yeni diziye başlıyormuş. Şu çocuğun garip bir yüzü var, Türkiye'de kimsede yok böyle bir yüz. Pek sevimli, pek tatlı. Çatı Katı Aşk olacakmış dizinin adı da. E hadi bakalım. Bu kadar diziyi nasıl izleyeceğim bilmiyorum, kesin çakışanlar çıkar aralarından
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.