Dio'nun Küfür Sorunsalı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      me_out_bye
      Küfür etmekte bir özgürlüktür. Her şeye dava açan CB na dönmesi gerekmez ortamın.
        bright-wizard
        Dio da kadınların daha çok küfür kelimleri- cümleleri kullandığı aşikar. Bazı kişiler dolaylı yoldan küfür ediyor. Çok nadiren kullandığım olmuştur hakedene ve edenlere o da dolaylı yoldan.
          sairsel
          Küfür edene değil ettirenlere bakacaksınız, kimse kimseye durduk yere küfür etmiyodur herhalde!
            -lucy-
            Kimse "neden" küfür edildiğini sormuyor gibi. Sebebi açık zaten, onun dışında çok fazla küfür yok. Platform da küçük çocuk platformu değil zaten. Rahatsız oluyorsan engelle, belki küfürden kurtulursun ama o küfürü hak eden sürekli yeni hesap açıyor kurtulamazsın :))
              gregory_
              Selçuk basliklari disinda abartili bir durum yok bence, O da herkesden hak ederek yemekte küfürleri.
                bright-wizard
                Kendini TV 8 deki kırmızı oda filmindeki kadın mı sanıyorsun? Aklınca laf sokmaya mı çalışıyorsun? Git başkasına yönel. Uğraşma benle sana odaklanmim yoksa kısa zamanda burayı terk edersin. ( hani yerinde lafları sokarım). Şuan seninle uğraşamam. 🙂
                  monaiman
                  Küfür avamdır, küfürsüz hakaret candır 💃
                    mert_
                    Petibör kokusu alıyorum.. Küfür edenlere değil edilenlere bakın siz, herkes soyunmuş ahlak bekçiliğine. Taciz, hakaret, tehdit.. Bunlara engel olunmazken küfür edenlere kızmanız saçma. En son uyarılması gereken biziz.
                      imcherry_
                      Burada başlık açıp yakınacak kadar küfür edilen sadece Selçük ve onun lanet olası başlıkları var. O da zaten her küfürü hak ederek yiyor. Uzun zamandır buradayım ve cidden "aq", "aw" gibi küçük şeyler dışında küfür neredeyse hiç yok. Hak eden birine küfür etmek ne zamandan rahatsız olunacak veya "terbiyesizlik" denebilecek bir şey? Adam(?) kadına ağıza alınmayacak iğrenç şeyler söylüyor, sonra yaptığı savunma "Beni baştan çıkardı.". Buna küfür etmek, bu kişiyi buradan kovmaya çalışmak hakkımız değil mi? Tacizci pisliğin tekine göz mü yumalım yani? Üzgünüm, burada buna göz yumacak kadar düşük seviyeli insanlar yok.
                        kafatamircisi
                        Bunun için özel başlık mı açtın))
                          somurtkan_sirin
                          ben sadece selçük'ün başlığında aşırı küfür gördüm diğerleri de olur öyle direk bir kişiye karşı sövmüyorlar yani rahatsızlık vermekten çok genel rahatlatma aracı gibi...
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.