dio'da 1. Ayım ve Başlığım Şöyle...
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      _sofia_
      Başladığınız andaki başlık, yorum, düşünce ve ruh hâlinizle bu günü karşılaştırın bakalım... İlk başlığım " yerde kaldığını düşündüğünüz 'ah' lar" mış. 1. Ayın sonunda "yerdeki 'oh' lar" kıvamında bir " seks tavsiyeleri" açmışım. Başlarda nezaket, imlâ, argo kullanmama adına aldığım övgü dolu mesajlar da yerini karşıt görüşlülerin sataşmalarına bırakmış. Üzgünüm inceliğe saygı ve özlem duyan dio'cular. Beni değiştiren burası falan da değil ben zaten böyleyim. Yani goygoy da yaparım, argo da kullanırım, ergenleşedebilirim. Allah kötü niyet ve cehalet vermesin diyelim.
        patiklipengui
        Kimse kimseyi yargılama vasfına sahip değil zaten. Bu biraz görünüşüne bakıp insanın düşüncelerini yargılamak gibi oluyor. Takılsın herkes istediği gibi ya. Kime ne zararı var ki?
          tsukyomi
          Aw lümpenleri yerinde edilen küfrün, argonun rahatlattığından habersiz tabi. Herkes diline geleni söylüyor ama akılları yok fikirleri var. Başlardan beri aynıyım, son zamanlarda goygoyumu kaybetsem de. İncelik arayanlar yallah ütopyalarına, burada gerçek hayat var. Gerçek hayatın içinde kavga da var, hüzün de var, seks de var, goygoy da var, ciddiyet de var. Bunu reddedip herkesten Trojan magnum kondomları gibi aşırı incelik bekliyorsanız bir zahmet psikiyatri bölümünde de biraz sıra bekleyin, gerçek hayatta üzecekler sizi.
            thetalentedmrripley
            Dioda gitmeli gelmeli 13. ayımdaymışım. İlk dioma baktım da buraya goygoya gelmişim, hala da değişmemiş. Ha yeri gelmiş ciddi konular konuşmuşuz, yeri gelmiş seksten konuşmuşuz, zaman zaman güzel şiirler paylaşmışız orası ayrı. Ama nihayetinde goygoy forever.
              dikistutmaz_sabri
              dio da ben baktım 20 gündür falan varım geldiğim gün monayla tanıştım sadece onu sevdim burda.aynı sınıf kişileriz diye.o herkesten farklı çünkü sitenin nüfus yoğunluğunu çulsuzlar oluşturuyor.bunu gördüm seçmece sanki toplamışlar bukadar çok fakiri buraya.sefillik başlıklarından sıkılırsam burda zaman harcamaya gerek görmüyorum.mona kısa bir süre ara verdi zaten işlerinden dolayı,o yüzden şuan karar aşamasındayım fakirler bayıyor baya.senin bilgi içerikli başlıklar da olmasa bu sefillik çekilmez sofia
                absurdizm
                11 aydır falan dio kullanıcısıyım işim absürtlük. annemede derim dediklerimi ciddiye alma diye. hayatı dalgasına yaşamaya gelmişim
                  sairsel
                  Neredeyse bir yıldır buradayım, yeri geldi eğlendim, yeri geldi üzüldüm, bildiğimi söyledim, bilmediğimi öğrendim derken çok güzel arkadaşlıklarım da oldu. Burada her insan ayrı bir öğreti ayrı bir kültür benim için sıkıntı yok.
                    karolunita
                    Ben 8 ay flndırburadayım galiba 9 da olabilir
                      berat_redflag
                      Ben 6 aydır kullanıcıyım ve geçen sene hazirandan beri de burdalara dolanıyorum, nice biraylara sofya
                        _gizem_
                        kaçıncı ayım olduğunu unuttum 😐🤭
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.