Dinlerin Ruh Sağlığına Olan Etkileri
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      founder
      Tamamen bir empirik bir araştırmadan söz edeceğim. Ruh ve din arasındaki bağlamlar veya etkileri yönünde olacak. Kadınların erkeklere oranla daha dindar olduğunda duygusallık ve psikolojik rahatsızlıkların yüksek oranla fark gösterdiğini anlıyoruz. Erkekler tabiri caiz ise düz mantık sistemi bunu geciktiriyor. Özellikle bekar bireyler sinirli ve saldırgan yapıda etki ettiği de gözlemlenmiştir.
        wisletful
        Çok şey yazarım da , Henüz burası hazır değil ..
          tiroyitbezi
          Ben hala dinlerin ne işe yaradığını sorgulamaya çalışıyorum
            imailahorsilah
            Din yoktur.
              arda1011
              din adamlari ruh saglimi bozuyor ayrica iyi bir insan olmak icin bir suru avanta vaadine ihtiyacim yok. karsindakinin de insan oldugunu unutma sorunlar biter.
                patilik
                ruh sağlığı diye bir şey bırakmayan kurum. bazıları için de huzur kaynağı tabii. ne ironik ama
                  a.l.p.o.l.l.o.n
                  Alfa bilgi; a bilgisi,b bilgisi,c bilgisi diye ayrılarak her biri kendi bilgilerinin üzerine gittiler ve her bir bilgi kendisinde eksik olan bilgileri yargıladı kendi bilgilerini savunarak misyonerlik yaptı,evet burda o bilgi doğru olabilir ama belliki eksik kısım vardı işte şuan bizlere düşen tek şey o eksikleri bir araya getirerek Alfa bilgiye ulaşmak kısacası o bilgiye ulaştığınızda bakalım ruhunuz nasıl hissedecek ? (Burada bilgi dindir fakat Alfa bilgi aslında olmuş gerçektir) Not: Din tarihine ve mitolojiye ihtiyaç duyacaksınız birde azimli olmalısınız çünkü derin bir konu zaten kimileriniz dediğimi anlamayacağını düşünüyorum kolay gelsin...
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.