Depresyondan Çıkma Yöntemleri
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ferdiniz1
      Anonim olduğum için burada anlatmak daha kolay. Tek hissettiğim safi acı. Yaklaşık 3 yıldır gelişen negatif düşüncelerle birlikte son 1 senedir depresyonda olduğumdan eminim. Hayal kurma yeteneğimi, istek ve arzularımı kaybettim. Bir süre yardım aldım ancak faydası olmadığını düşündüm. Hiç ilaç vb kullanmadım. Etrafımdaki insanlara da kötü davranmaya başladım. Tavsiyelerinizi okumaktan memnuniyet duyarım azizlerim. Arkadaşlar tanımadığınız bilmediğiniz birine verdiğiniz bu değerli tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Kimi özelden dertleri kimi yüzümü güldürdü. Çok sağ olun.
        sozdedegilgozde
        terapiye gitmek.
          nursuduha
          Ben de yaşadım bu süreci ama ben kendimde bunu farkettiğim zaman bir uzmana gittim. Kendine kendine geçmesini bekleme bir uzmandan yardım almanı şiddetle tavsiye ederim. Eğer mümkünse devletteki psikiyatrlar gibi ilaç yazıp başından atmayacak bir uzman.
            kuyinist
            Yapacagin tek sey herkesi herseyi siktir edip kendine iyi gelen seylere yonelmen. Bu hayatta senden kiymetli kimse yok siktir et ani yasaa
              ayse_
              Hayata bir kez geldiğini ve tüm bu düzenin basit bir düzen olamayacağını anlamalısın önce. Saçma, basit bir düzen olamayacak kadar inanılmaz bir evrenin ve düzenin içindeyiz. Var oluşunun bir sebebi var önce buna odaklan. Seni en çok sevenlerle arandaki bağı güçlendir. Gerisi gelecektir. Bununla birlikte terapi iyi gelebilir bilmiyorum hiç gitmedim ben.
                bahtsizbiri
                Annen kalk çay doldur deyince gözyaşlarını silip mecbur çıkıyorsun
                  redkit00
                  Dostum merhabalar, madem anonimsin rahat olacaksın, buradan veya mesaj olarak içinde bulunduğun durum yaşadığın ortam aile bireyleri veya her kimle yaşıyorsan onlarla ilişkin, acı çekmenin başlangıcı, senin için acı çekmek nedir, depresyon nedir, yardım aldığından bahsetmişsin ne kadar süre aldın, nereden aldın bunları anlatır mısın?
                    zimbo
                    Olmuyorsa bi sigara yakar mutluluklar dileriz ne yapak amk!
                      zeynebio
                      belki biraz maneviyat seni rahatlatır
                        leyal1
                        Ölüyü diriltmek istiyorsunuz herhalde
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.