Deli Cesareti
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ceviz-agaci
      Ah sevgili dostlarım. Dram sayfamızı bu gecelik hamd olsun intihar videosu çekmeden bitiriyoruz. Sorum şu vay arkadaş bende deli cesareti varmış dediginiz durumlar yasadinizmi. Ben yaşadım. Bir iş görüşmesine gidiyordum. Sanırım yani unuttum metroda bir hanımla yanyanayiz ben erken gidiyorum iş görüşmesine hep böyle yaparım kaybolmayayim diye. Neyse sohbet ettik kadın kızı için bir yere iş başvurusu yapacakmış. Ama bilmiyor gidecegi yeri. Aa ben gittim onla taa yesilkoy havalimanın arkasında böyle bir yer var. Hayır oda beni bırakmıyor. Kadını tanımıyorum beni alsa satsa kesse. Neyse teyze azimli bürolara bakıyoruz. Sonra buldu galiba bende görüşmeye gitmiştim. Ama diyorum cevizo gerçekten ne manyakmissin
        irmak676
        2 kez hem de. Bilenn biliyo.
          kaaninteyzesi
          Eski sevgilim için gecenin bir yarısı babamın arabasını çalıp Pendik ten Esenler otogara gitmiştim.. gitme demek için.. esenler otogarini bilen bilir, iyi kurtulmusum .. 🙄 sonuç, ya.sak donmemisti geri.
            vsjvsjvsjv000
            Üniversitedeyken anabilim dalı başkanımızla okulu bitirememeyi göze alarak tartışmıştım. O an bir deli cesareti geldi sormayın.
              ladydisko
              yurttan kaçmak için 3 kattan aşağıdaki pencerelerin tellerine basarak inmiştim düşsem başıma bin bir türlü hastalık gelebilirdi ama bende delilik var
                mrs_furby
                Bende olmayan huy
                  cinayetvaraga
                  bir kere geldi o. evlendim. o yeter bana.
                    patronicee
                    Lisedeyken bazı geceler gizlice evden çıkıp bizimkiler sabah namazına kalkmadan önce geri geliyordum. Arkadaşlarla toplanıp alkol alıyorduk, hiç yakalanmadım ama içimde büyük bir vicdan izi bıraktı. Şmdi olsa hayatta yapamam.
                      diocubacito
                      Bizim okulda bir kız ikinci kattan atlamıştı valla ben de anlamadın neden
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.