Çocuğunu Sınıfının Kapısına Kadar Götüren Ebeveynler
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      rarero
      Bence inanılmaz yanlış bir davranış. Çocukta bir özgüven problemi oluşturur diye düşünüyorum. Tabii bazı çocuklar okuldan inanılmaz korkuyorlar. Ailelerinden ayrılmayı asla istemiyorlar. Ama bu da yanlış yetiştirmenin ve okulla ilgili yaşatılmış bir travmanın sonucu olabilir. Okulun güzel bir yer olduğu çocuğa uygun şekilde empoze edilirse böyle şeylere gerek olacağını düşünmüyorum. Bu davranış çocuğu korumaktan ziyade çocuğa zarar veren bir davranış olur. Okul kapısından sokulmaması gerekiyor ebeveynin.
        eski_bi_tanidik
        Hayatımda sadece okula ilk basladigim günlerde gördüğüm harekettir.
          redblack
          hey yavrum hey 2 gun okul kapisina goturduler, sonra cekirge gibi saldilar kendimiz gittik biz
            mevsimlerdensnbahar61
            Okulun ilk günüydü o
              hogwartsmektubugelmeyen
              Gereksiz bir hareket, kendi başına yaşamayı öğrenmeli
                daisyyy
                Eeee ne yapacaklar ki? Benimde akrabalarım arkadaşlarım hep getirip götürüyorlar. Bir kere çevre çok kötü. Kimseye güvenemiyorsun artık.
                  zeynebio
                  Çocuğum olsun ben de öyle yapacağım. Elbette elinden tutup okuluna götüreceğim. Gerekirse sınıfın önünde o alışana kadar bekleyeceğim. Annelik bu değil mi zaten?
                    dr.rock
                    ebeveynlerden kadın olan aslında hep oyuncaklarla oynamayı sever, barbi bebekleri vardır onlara biberon filan verir... Büyüyünce aşıklık gerçekleşir, bi gece (ya da kuşluk vaktinde) erkek olan kadın olanının üzerine yatar ve gidip gelir, bu sırada salgısal boşalınım gerçekleşir. Yumurtanın sperm ile kavuşması sonrası kadın olan türün karnı şişer. Neden? çünkü içinde bebek büyür. Bu şişkinlik esnasında kontroller Şişlik Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılır tabiki. Bebek doğar ve kadın olan kişisi der ki; "YAŞASIN ARTIK Bİ OYUNCAAAM VAR"
                      mrlawyerkk
                      Bu çocuklara özenerek geçti birkaç yılım sonrasında çokta matah bir şey olmadığını anladım. İlk gün çocuğun yanında olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Destek olmak olarak tanımlıyorum bunu ama bugün dahi ipin ucunu kaçıran velilerimiz var.
                      /
                      0

                      Tarihe Göre

                      İçerik bulunamadı.